Φορτισμένος συναισθηματικά με την ενδεχόμενη αποχώρησή του από το Survivor ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατά την έναρξη του επεισοδίου του Survivor το βράδυ της Τετάρτης (11/05). Μάλιστα, όταν ο παίκτης θέλησε να μοιραστεί με κάποιους από τους συμπαίκτες του τις σκέψεις, τα γελάκια που άκουσε τον έκαναν να απομονωθεί γι’ άλλη μια φορά κάπου στο δάσος.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ τον είδε και στεναχωρήθηκε. Μπορεί οι δυο παίκτες να μην είχαν τις καλύτερες σχέσεις και οι κόντρες τους να ήταν αρκετές κατά το παρελθόν, φαίνεται όμως πως πλέον αυτό δεν ισχύει.

«Σε κάποια φάση είδα τον Κωνσταντίνο με δακρυσμένα μάτια, στεναχωρημένο και χλωμό. Πήγα με την Μέη και τον πιάσαμε για να δούμε τι συνέβη» είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ στην κάμερα του Survivor.

Όταν ο Τάλας και η Μέη πλησίασαν τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ εκείνος τους εξήγησε τι έπαθε λέγοντας τους πως: «Στην αρχή δεν με ένοιαζε ίσως γιατί ήταν αρχή. Τώρα όμως έχω δεθεί με πάρα πολλά πράγματα… Όσο περνάει ο καιρός έχω δεθεί με όλο αυτό το σκηνικό. Δεν το περίμενα ότι θα δεθώ».

Τόσο ο Τάλας όσο και η Μέη προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον Κωνσταντίνο και να τον εμψυχώσουν γι’ αυτό και τον πλησίασαν. Μάλιστα ο Γιώργος Ταλάντσεβ έσπευσε να πάρει μια σφιχτή αγκαλιά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και εκείνος ανταπέδωσε ενώ στην συνέχεια, στην αγκαλιά συμμετείχε και η Μέη.

Οι σκέψεις των υποψηφίων προς αποχώρηση από το Survivor

«Ελπίζω να μην είμαι αυτός που θα αποχωρήσει σήμερα και να συνεχίσω να ζω αυτό το μαγικό ταξίδι το οποίο ζω. Ελπίζω να μην είναι η τελευταία μου μέρα» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα του Survivor ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Σήμερα είναι μια πολύ διαφορετική μέρα. Ίσως να είναι και η τελευταία μου στο παιχνίδι. Αν με ρωτήσει κάποιος αν έχω άγχος για το αποτέλεσμα θα του απαντήσει πως υπάρχει αλλά μέχρι ένα λογικό σημείο. Από εκεί και πέρα αν ο κόσμος δεν έχει συγχωρήσει αυτό που συνέβη πριν 10-12 μέρες με την ποινή που φάγαμε και αποχωρήσω, είναι δεκτό και σεβαστό. Φεύγω με το κεφάλι πολύ ψηλά. Είμαι πολύ περήφανος που έφτασα μέχρι εδώ και έχω καταφέρει αυτά που έχω καταφέρει στους αγωνιστικούς χώρους. Θα ήθελα πάρα πολύ να το πάω μέχρι τέλους» είπε ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος επίσης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Απόστολος Ρουβάς τόνισε πως: «Σήμερα για μένα έχει ξημερώσει μια μεγάλη μέρα, μπορεί να είναι η τελευταία μου στο παιχνίδι. Ένα υπέροχο ταξίδι μπορεί και να έχει φτάσει στο τέλος του. Νιώθω πάρα πολύ. Θεωρώ ότι έχω ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Νιώθω πολύ δυνατός. Έχω απίστευτη διάθεση να απολαύσω αυτή τη μέρα αν όντως είναι η τελευταία μου».

Ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου υπογράμμισε πως: «Για μένα τα συναισθήματα μου αν αποχωρήσω δεν θα είναι καλά, αλλά θα το αποδεχθώ. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αποχωρήσω. Θέλω να προσφέρω κι άλλα στο παιχνίδι και στον εαυτό μου. Αν δεν αποχωρήσω θέλω να πάρω από αυτό ένα τρελό μπουστάρισμα γιατί σημαίνει ότι ο κόσμος μου δίνει την ευκαιρία να ξαναγίνω το Βουνό που ήμουν».

Τα πειράγματα του Γιώργου Λιανού σε Βρισηίδα – Σπύρο

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει πολύ κοντά και ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου. Αυτό είναι κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο και από τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργος Λιανός.

Έτσι λοιπόν, όταν οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά του για να ενημερωθούν για τον αγώνα επάθλου εκείνος είπε στον Σπύρο Μαρτίκα πως «λάμπει» ενώ ρώτησε την Βρισηίδα: «Πού οφείλεται η ψυχολογική ανάταση του Σπύρου;»

«Δεν ξέρω εγώ ξέρω για μένα, που άκουσα τον μπαμπά μου. Ο Σπύρος θα πει μόνος του, δεν του έχω πει τι θα πει. Δεν θα φάει παντόφλα, μην αγχώνεστε» απάντησε η παίκτρια.

Να σημειωθεί πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έμεινε γι’ άλλη μια φορά εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω ασθένειας.