Μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του Survivor, οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες τους και φυσικά, συζητούσαν για την αποψινή αποχώρηση. Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας δήλωσαν «ψυχικά χορτάτοι» καθώς ήταν αυτοί που κέρδισαν και εκτός από το έπαθλο φαγητού απόλαυσαν και το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας είδαν βίντεο από τις οικογένειές τους και η συγκίνηση τους συνεπήρε.

Σε μια άλλη πλευρά της παραλίας ο Απόστολος Ρουβάς, μιλώντας με την παρέα του, τους τόνισε πως επειδή υπάρχει πιθανότητα, η μέρα που θα ξημέρωνε, να είναι η τελευταία του στο Survivor, στο αγώνισμα «θα φάει λάσπη» εννοώντας πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Η νέα μέρα ξημέρωσε και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φάνηκε αγχωμένος στην προσωπική του συνέντευξη στην κάμερα του Survivor. «Ξύπνησα πάρα πολύ νωρίς, δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά, κοιμήθηκα λίγο. Σκεφτόμουν. Ξύπνησα με μια ανησυχία, λίγο άγχος. Είναι η πρώτη μέρα που έχω άγχος. Μπορεί επειδή, ίσως να είναι η τελευταία μου μέρα. Το Survivor για μένα είναι πάρα πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι η τελευταία μου μέρα» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Survivor: Στεναχωρήθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τα γελάκια των συμπαικτών του

Τις σκέψεις του θέλησε να μοιραστεί και με τους παίκτες της ομάδας του και έτσι τους πλησίασε και ξεκίνησε να τους λέει πως: «Ίσως να είναι η τελευταία μου μέρα…». Κάποια γελάκια όμως που είδε και θεώρησε πως ήταν για εκείνον τον στεναχώρησαν με αποτέλεσμα να αποκριθεί ένα «καλά, οκ» και να φύγει από το σημείο. Ο παίκτης απομονώθηκε σε κάποιο σημείο της ζούγκλας όπου κάθισε μόνος του και με μάτια κατακόκκινα.