Σε έναν ακόμα αγώνα επάθλου κλήθηκαν να κοντραριστούν οι δυο ομάδες του Survivor. Με το σκορ να έχει φτάσει 7-5 υπέρ της Κόκκινης ομάδας, ο Απόστολος Ρουβάς ανέβηκε στην εξέδρα για να αγωνιστεί απέναντι στον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Σε κάποια στιγμή, οι παίκτες έπρεπε να καθίσουν σε ένα κάθισμα, να λύσουν έναν γάντζο που βρισκόταν μπροστά και στην συνέχεια να ξαπλώσουν και να σπρώξουν με τα πόδια τους το κάθισμα κάτω από την κατασκευή.

Ο Απόστολος Ρουβάς, βιάστηκε και έσπρωξε το κάθισμα πριν ξαπλώσει με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στα ξύλα. Αμέσως ακούστηκε ένα κρακ και ο παίκτης ούρλιαξε από τον πόνο εκείνη την στιγμή.

Το αγώνισμα διακόπηκε και οι συμπαίκτες του βρέθηκαν στο πλευρό του. Ο Γιώργος Λιανός φώναξε το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής. «Πονάω λίγο, άκουσα ένα κρακ γιατί γύρισε πολύ κάτω το κεφάλι αλλά είμαι καλά» είπε ο Απόστολος Ρουβάς στην Στέλλα του ιατρικού προσωπικού που έσπευσε να δει τι συμβαίνει με τον παίκτη.

Αφού του έβαλε κολάρο, ο Απόστολος Ρουβάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και τη θέση του στον αγώνα πήρε ο Στάθης Σχίζας. «Δεν εμπνέει ανησυχία το χτύπημα του Απόστολου ωστόσο πρέπει να εξεταστεί γιατί ήταν στο κεφάλι» ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.