Μετά από δυο χρόνια στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Open η Ντόρα Κουτροκόη ανακοίνωσε χθες πως αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Μετά από δυο όμορφα, ζεστά και (δημοσιογραφικά) συναρπαστικά χρόνια στο ΟPEN, αποφάσισα για αποκλειστικά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω από το κανάλι. Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία και στήριξη τη διοίκηση του καναλιού. Τη διεύθυνση, νυν και πρώην, για την εμπιστοσύνη. Όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς. Δεν θέλω να κάνω ονομαστικές αναφορές για να μην ξεχάσω ή αδικήσω καμία και κανέναν» έγραψε η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Στο τέλος της ανάρτησής της, ωστόσο, έγραψε «ραντεβού τον Σεπτέμβρη», μια φράση που, ασφαλώς, δείχνει ότι η δημοσιογράφος έχει βρει ήδη την επόμενη τηλεοπτική της στέγη. Ποια θα είναι αυτή; Για την ώρα αυτό δεν είναι γνωστό.

Μια δημοσίευση που έκανε στο Instagram η συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, Χρύσα Φώσκολου, ωστόσο, άναψε φωτιές. «Είσαι το πιο εργατικό και γλυκό πλάσμα ακόμα και όταν παλεύεις με δράκους. Θα συναντηθούμε πολύ σύντομα», έγραψε, η νεαρή δημοσιογράφος και ανέβασε σαν στόρι μια φωτογραφία μαζί με την Ντόρα Κουτροκόη.