Εξετάζουν κατάργηση των προσφορών στα κυριακάτικα φύλλα

Συζητήσεις μεταξύ εκδοτών, στο πλαίσιο της προσπάθειας μείωσης του κόστους


MEDIA
18:37
31/03/2014
Εξετάζουν κατάργηση των προσφορών στα κυριακάτικα φύλλα
loading

Το ενδεχόμενο να καταργηθούν τα δώρα των κυριακάτικων εφημερίδων έχουν εξετάσει οι εκδότες σε μεταξύ τους συζητήσεις.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, πρόκειται για μία ιδέα την οποία έφερε στο τραπέζι ο Σταύρος Ψυχάρης του ΔΟΛ, καθώς θεωρεί ότι ο Τύπος υπέστη ζημιά από την πολιτική προσφορών. Στόχος ήταν η συμφωνία με τον Γ. Μπόμπολα του «Πήγασου», στο πλαίσιο της μείωσης του κόστους, αλλά οι συζητήσεις σε πρώτη φάση δεν καρποφόρησαν, αφού «Το Βήμα» κατάφερε να εκτινάξει τις πωλήσεις του για αρκετές εβδομάδες μέσω της προσφοράς των αναγνωστικών, ενώ το Έθνος «απάντησε» με βιβλία του Ν. Καζαντζάκη, προσπάθεια που επίσης υπήρξε επιτυχής.

Πάντως, όπως επίσης αναφέρεται, με την ιδέα της κατάργησης των προσφορών συμφωνούν και οι Αναστασιάδης-Καραμήτσος του «Πρώτου Θέματος», αλλά και ο Θέμης Αλαφούζος της «Καθημερινής», ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται διατεθειμένος να προχωρήσει μόνος του αν δεν υπάρξει συμφωνία.

Στον αντίποδα εμφανίζεται ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος φέρεται να εκφράζει σοβαρές αντιρρήσεις για την κατάργηση των προσφορών, καθώς η Real News κυκλοφορεί μόνο σε ακριβή έκδοση και μια τέτοια ενέργεια θα ήταν επιζήμια.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει