Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη στο πλαίσιο της 15η αγωνιστικής της Basket League, θα μεταδώσει η Nova.

Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μέσα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου στις 21:30.

Στο «PAOK Sports Arena» ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται τους «κίτρινους» σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό για τους φίλους της πορτοκαλί μπάλας.

Επίσης, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 16:00 θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports τον αγώνα Πανελευσινιακός-Παναθηναϊκός.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δοκιμάζονται στην έδρα των «σταχυοφόρων» και θα επιδιώξουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή, ενώ οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports:

Σάββατο 25/1

21:30 ΠΑΟΚ – Άρης, Novasports 1 & Novasports 1 HD, σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη

Κυριακή 26/1

16:00 Πανελευσινιακός – Παναθηναϊκός, Novasports 3, σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου

Επίσης, οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/bl-md15 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 15ης αγωνιστικής της Basket League.