To Europa League παίρνει την σκυτάλη από το Champions League και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, τη Πέμπτη 4 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε αποκλειστικότητα και σε High Definition τους αγώνες Μπενφίκα – Νιουκάστλ (22.05, από το Novasports1 & Novasports1HD), Τσέλσι – Ρουμπίν Καζάν και Τότεναμ – Βασιλεία (22.05, «Λεπτό προς λεπτό» από το Novasports4) για την φάση των «8» του θεσμού.

Η Μπενφίκα υποδέχεται στο «Ντα Λουζ» την Νιουκάστλ και θέλει να πάρει σκορ ασφαλείας εν όψει της ρεβάνς στην Αγγλία, ενώ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι θα κοντραριστεί με την Ρουμπίν Καζάν. Τέλος στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει την Βασιλεία, σε ένα ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων των καναλιών Novasports τη Πέμπτη 04/04 έχει ως εξής:

• 22.05 Μπενφίκα – Νιουκάστλ από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

• 22.05 Τσέλσι – Ρουμπίν Καζάν από το ΝS4 («Λεπτό προς λεπτό») σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη
• 22.05 Τότεναμ – Βασιλεία από το NS4 («Λεπτό προς λεπτό») σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Ο αγώνας Φενερμπαχτσέ – Λάτσιο θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο 06/04 στις 15.00 από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

Oι εκπομπές της Nova για τo Europa League!

• 22.05 Αγώνες Λεπτό προς Λεπτό – NS4

Μέσα από ζωντανές συνδέσεις, παρακολουθήστε τα παιχνίδια που διεξάγονται στο πλαίσιο του UEFA Europa League. Απολαύστε πλούσια αγωνιστική δράση «Λεπτό προς λεπτό» με τον Τάκη Κουλουμπή και την Λίλα Κουντουριώτη.

• «Europa League Live» – NS1/NS1HD

Με τη λήξη των αγώνων τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος που παρουσιάζει τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων.