Η 15χρονη πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones Bella Ramsey δεν μπορεί να δει τη σειρά, τουλάχιστον μέχρι να ενηλικιωθεί.

Αιτία η απαγόρευση που της έχουν επιβάλει οι γονείς της, όπως αναφέρει η Daily Star.

Η 15χρονη έγινε μία από τις πιο μεγάλες ηρωίδες της σειράς φαντασίας, σφάζοντας έναν τρομακτικό γίγαντα ζόμπι λίγο πριν αυτός τη λιώσει.

Αλλά η Bella, της οποίας ο χαρακτήρας είναι η Lyanna Mormont, αποκάλυψε: «Πιθανότατα θα το παρακολουθήσω όταν θα γίνω 18».

«Ακόμη και στα επεισόδια που έχω παρακολουθήσει, υπάρχουν σημεία που ο μπαμπάς και η μαμά στέκονται μπροστά μου για να μην δω σκληρές σκηνές» είπε.

Αν και όπως είπε: «Μου επέτρεψαν να δω τον εαυτό μου να σκοτώνεται πριν από λίγες ημέρες και έχω παρακολουθήσει και λίγο από την έβδομη σεζόν».

Η 15χρονη ηθοποιός τόνισε: «Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω ότι ήταν ένας υπέροχος θάνατος. Αν πρόκειται να πεθάνεις στο Game Of Thrones, τουλάχιστον πέθανε καλά. Υπήρχαν πολλοί θάνατοι, οπότε είμαι χαρούμενη που μου έδωσαν ένα τέτοιο ηρωικό θάνατο. Είμαι ευγνώμων για αυτό».

Αν και οι γονείς της θα συνεχίσουν να της απαγορεύουν να βλέπει τη σειρά, η ηθοποιός ελπίζει ότι ο ρόλος της αγαπημένης της συμπρωταγωνίστριας, της 22χρονης Maisie Williams, θα κερδίσει τον Σιδερένιο Θρόνο.

Η Bella είπε: «Νομίζω ότι θα ήταν ωραίο να τον κερδίσει η Arya. Σκότωσε τον Night King, οπότε νομίζω ότι της αξίζει».

Ο 8ος κύκλος μεταδίδεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη Nova.