To πρωτάθλημα της Ισπανίας κρίνεται αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά, ζωντανά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας στα κανάλια OTE SPORT, όπου θα μεταδοθούν το Σάββατο 14 Μαΐου τα παιχνίδια των δυο διεκδικητών, της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, κόντρα σε Γρανάδα και Λα Κορούνια. Στην Αγγλία, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Λέστερ, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Σουόνσι για να κερδίσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στην Ιταλία, η πρωταθλήτρια Γιουβέντους υποδέχεται την Σαμπντόρια στην φιέστα του τίτλου.

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν στην υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND η πρεμιέρα του Creed: Η Γέννηση Ενός Θρύλου με το come back του Σιλβέστερ Σταλόνε που του χάρισε μια Χρυσή Σφαίρα και μία Οσκαρική υποψηφιότητα, αλλά και των απολαυστικών Deadpool με τον Ράιαν Ρέινολντς & Οι Αδελφούλες με τις Τίνα Φέι και Έιμι Πόλερ. Στο OTE CINEMA 1HD δεν χάνουμε σε πρώτη προβολή την συναρπαστική ιστορία αγάπης από την Αυστρία, Τρελή Αγάπη και την περιπέτεια Momentum. Στο ΟΤΕ CINEMA 2, ξεχωρίζουμε -σε πρώτη προβολή- το μεταφυσικό θρίλερ από τους παραγωγούς του «Paranormal Activity» Στοιχειωμένο Άσυλο αλλά και το ψυχολογικό θρίλερ και υποψήφιο για 4 Όσκαρ Ημερολόγιο ενός Σκανδάλου με τις Κέιτ Μπλάνσετ και Τζούντι Ντέντς.

OTETV1

Αθλητικά

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τέθηκε εκτός μάχης του φετινού τίτλου στην La Liga, μετά την ήττα της από την ουραγό του πρωταθλήματος, Λεβάντε. Οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έμειναν ωστόσο να διεκδικούν το στέμμα που θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική. Οι «μπλαουγκράνα» θα συναντήσουν το Σάββατο 14/5 εκτός έδρας την Γρανάδα (18.00, ΟΤΕ SPORT 2HD) και η «βασίλισσα» θα παίξει την ίδια ημέρα, εκτός με την Λα Κορούνια (18.00, OTE SPORT 7HD).

Η Λέστερ παρέδωσε μαθήματα εορταστικής τελετής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Barclays Premier League, στο 3-1 επί της Έβερτον, με τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV να είναι οι μόνοι που είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον αγώνα, ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Στην τελευταία αγωνιστική, οι πρωταθλητές θα φιλοξενηθούν από την Τσέλσι (Κυριακή 15/5, 17.00, OTE SPORT 1HD) και αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι αν η Μάντσεστερ Σίτι θα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, ώστε να παίξει στο Champions League της ερχόμενης περιόδου. Για να το πετύχει, θα χρειαστεί να νικήσει στο Σουόνσι, στο φινάλε της διαδρομής την Κυριακή 15/5, στις 17.00 (ΟΤΕ SPORT 3HD).

Στη Serie A, η Νάπολι «πέρασε» από το Τορίνο και με νίκη επί της Φροζινόνε (Σάββατο 14/5, 21.45 OTE SPORT 3HD) έχει τη δυνατότητα να διασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League. Κάτι αντίστοιχο ψάχνει και η Ρόμα, που το Σάββατο 14/5 (21.45, OTE SPORT 1HD) θα παρουσιαστεί στο Σαν Σίρο για να παίξει με την Μίλαν. Οι «παρτενοπέι» έχουν το προβάδισμα, καθώς προηγούνται δυο βαθμούς των Ρωμαίων, μετά από την 37η αγωνιστική. Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους θα υποδεχθεί την Σαμπντόρια στην φιέστα του τίτλου (Σάββατο 14/5, 18.00, ΟΤΕ SPORT 1HD).

Στην Γερμανία, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 2-1 στο Ίνγκολσταντ και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Bundesliga, μία αγωνιστική πριν το τέλος της διαδρομής. Για το φινάλε, θα φιλοξενήσει το Ανόβερο (Σάββατο 14/5, 16.30, ΟΤΕ SPORT 3HD).

Στο μπάσκετ, το ΝΒΑ βρίσκεται στα ημιτελικά των περιφερειών και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη συναρπαστική μάχη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους Σαν Αντόνιο Σπερς την Παρασκευή 13/5 (03.30, OTE SPORT 4HD).

Στο τένις, τα κανάλια ΟΤΕ SPORT μας δίνουν τη δυνατότητα να ενημερωθούμε για το αν ο Ράφαελ Ναδάλ θα κάνει οκτώ τους τίτλους του στη Ρώμη. Για την ιστορία, μαζί με τον Νόλε Τζόκοβιτς έχουν κερδίσει τα έντεκα τελευταία τουρνουά που έχουν διεξαχθεί στην «αιώνια» πόλη και ανήκουν στα ATP World Tour Masters 1000. Την Παρασκευή 13/5 θα διεξαχθούν τα προημιτελικά και θα προβληθούν όλα ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, από τις 13.00 έως τις 20.00, στο OTE SPORT 6HD και το OTE SPORT 7HD. O πρώτος ημιτελικός θα ξεκινήσει το Σάββατο 14/5 στις 15.30 (OTE SPORT 6HD), ο δεύτερος θα διεξαχθεί στις 21.00 (OTE SPORT 6HD) και ο τελικός θα γίνει την Κυριακή 15/5, στις 18.00 (OTE SPORT 6HD).

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ έχει κάνει μαγική εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 και οι συνδρομητές του OTE TV δεν έχουν παρά να συντονιστούν με το ΟΤΕ SPORT 5HD (Παρασκευή 13/5, από τις 10.50 για τις ελεύθερες δοκιμές, Σάββατο 14/5 από τις 11.50 για τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές και Κυριακή 15/5, στις 14.45 για τον αγώνα), ώστε να δουν αν θα συνεχίσει το σερί στο σιρκουί της Βαρκελώνης (Gran Premio De Espana Pirelli).

Ταινίες και σειρές

Πρεμιέρα στην υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND κάνει αυτή την εβδομάδα η ταινία έκπληξη της χρονιάς Creed: Η Γέννηση Ενός Θρύλου, που χάρισε στον Σιλβέστερ Σταλόνε μια Χρυσή Σφαίρα και μία Οσκαρική υποψηφιότητα, ‘συνέχεια’ του κλασικού «Ρόκι», όπου ο Ρόκι Μπαλμπόα αναλαμβάνει να προπονήσει τον γιο του μεγάλου του αντιπάλου Απόλο Κριντ, τον οποίο υποδύεται ο ανερχόμενος Μάικλ Μπ. Τζόρνταν. Επίσης στην υπηρεσία έρχεται η κωμική περιπέτεια Deadpool με τον Ράιαν Ρέινολντς στον ρόλο του πιο αντισυμβατικού υπερήρωα, αλλά και η ξεκαρδιστική κωμωδία Οι Αδελφούλες με το δίδυμο Τίνα Φέι και Έιμι Πόλερ.

Στο OTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζει, σε Α’ προβολή στην ζώνη Red Carpet Premieres, η δραματική Αυστριακή ταινία Amour Fou: Τρελή Αγάπη (Πέμπτη 12 Μαΐου, 21.00) με φόντο το Βερολίνο των αρχών του 19ου αιώνα, ενώ την Κυριακή 15 Μαΐου στις 21.00 στο ίδιο κανάλι στην ζώνη Sunday Blockbuster κάνει πρεμιέρα το θρίλερ δράσης Momentum με τους Μόργκαν Φρίμαν και Όλγα Κιριλένκο. Την Δευτέρα 16 Μαΐου στην Action Zone συντονιζόμαστε και πάλι στο  OTE CINEMA 1HD για να δούμε το θρίλερ Freezer με τους Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ, Πίτερ Φατσινέλι και Γιούλια Σνιγκίρ, για έναν μηχανικό που ξυπνά κλειδωμένος σε καταψύκτη κρεάτων, από Ρώσους κακοποιούς που ισχυρίζονται ότι τους χρωστά 8 εκατ. δολάρια.

OTETV2

Εξαιρετικές οι επιλογές και στο ΟΤΕ CINEMA 2, όπου ξεχωρίζουν την Παρασκευή 13 Μαΐου (22.00) σε πρώτη προβολή το μεταφυσικό θρίλερ Στοιχειωμένο Άσυλο από τον σκηνοθέτη του «The Texas Chainsaw Massacre» και τους παραγωγούς των «Paranormal Activity» και «Insidious» και την Κυριακή 15 Μαΐου (22.00) το υποψήφιο για 4 Όσκαρ ψυχολογικό θρίλερ Ημερολόγιο ενός Σκανδάλου με τις εξαιρετικές Κέιτ Μπλάνσετ και Τζούντι Nτεντς σε ρεσιτάλ ερμηνείας. Στο αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 στο Film Noir αυτή την εβδομάδα, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να παρακολουθήσουν το βασισμένο σε νουβέλα του Ρέιμοντ Τσάντλερ και υποψήφιο για  Όσκαρ Δέκα Δολοφόνοι για τον Ντετέκτιβ Μάρλοου με τον Ρόμπερτ Μίτσαμ και την Σαρλότ Ράμπλινγκ (Τρίτη 17 Μαΐου, 22.00), ενώ την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 22.00, στην ζώνη Ladies First, έρχεται η δραματική κομεντί Albatross για την ιστορία φιλίας δύο γυναικών, της έφηβης Μπεθ (Φελίσιτι Τζόουνς) και της επίδοξης συγγραφέως Εμίλια (Τζέσικα Μπράουν Φίντλεϊ) που μόλις έφθασε στην πόλη.

Τέλος, στο FOX Life κάνουν πρεμιέρα ο 2ος κύκλος της  κωμικής σειράς You’re the Worst (Παρασκευή 13 Μαΐου 22.40) και ο 5ος κύκλος  της, βραβευμένης με Emmy και Χρυσή Σφαίρα σειράς, Girls, της Λένα Ντάναμ (Παρασκευή 13 Μαΐου, 23.05).

OTETV3

Ντοκιμαντέρ

Με τα πιο τρελά, εντυπωσιακά και επώδυνα πειράματα που έχουν καταγραφεί στον φακό επιστρέφει το Science of Stupid την Κυριακή 15 Μαΐου (20.00), στο National Geographic Channel, όπου ο Richard Hammond μας παρουσιάζει όλων των ειδών τις ατυχίες και μας δίνει την επιστημονική εξήγηση, ενώ στο Nat Geo HD το ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ What Lies Beneath: Drain the Bermuda Triangle παρουσιάζει τι ακριβώς υπάρχει κάτω από την επιφάνεια στο μυθικό Τρίγωνο των Βερμούδων, βάσει  στοιχείων από εξελιγμένες έρευνες με ραντάρ. (Κυριακή 15 Μαΐου, 21.00).

To νέο ντοκιμαντέρ Pompeii: New Secrets Revealed μέσα από τα μάτια της Mary Beard, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του OTE TV και με την βοήθεια της τεχνολογίας να ανακαλύψουν την ιστορία της Πομπηίας όπως δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά (Viasat History, Δευτέρα 16 Μαΐου, 21.00).

Παιδικά

Το Backstage είναι η καινούρια σειρά του Disney Channel, όπου μια ομάδα ταλαντούχων εφήβων κυνηγούν τα όνειρά τους στην Σχολή Καλών Τεχνών Keaton (Δευτέρα 16 Μαΐου στις 17.00), ενώ στο Disney Jr οι μικροί φίλοι μπορούν να απολαύσουν από την Δευτέρα 16 Μαΐου, στις 19.00 τη σειρά κινουμένων σχεδίων, P.J Masks, για τρία παιδιά που ζουν μια φυσιολογική ζωή το πρωί, όμως το βράδυ μεταμορφώνονται σε ήρωες με υπερδυνάμεις που λύνουν μυστήρια.