Στο πλαίσιο της προσπάθειας για ταχύτερη κίνηση των επίγειων μέσων μαζικής μεταφοράς, ο ΟΑΣΑ εγκαινιάζει 3 νέες λεωφορειολωρίδες, συνολικού μήκους ενός χιλιομέτρου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα οδικά τμήματα:

Ηπείρου (Δ.Αθηναίων), αποκλειστική λωρίδα λεωφορείων και τρόλεϊ παράλληλης ροής, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αχαρνών και Πατησίων.

Εθν.Μακαρίου/Λ.Ποσειδώνος (Μοσχάτο/ Ν.Φάληρο), αποκλειστική λωρίδα λεωφορείων και τρόλεϊ παράλληλης ροής, στο τμήμα μεταξύ των οδών Πίνδου και Ζερβού στην κατεύθυνση προς Πειραιά.

Εθνάρχου Μακαρίου (Δ.Περιστερίου) αποκλειστική λωρίδα λεωφορείων παράλληλης ροής, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κύπρου και Κουντουριώτου στην κατεύθυνση προς Περιστέρι.

Το ύψος του προστίμου για την είσοδο στην λεωφορειολωρίδα είναι 200 ευρώ, ενώ προστίθενται 5 βαθμοί ποινής στο σύστημα ελέγχου συμπεριφοράς οδηγών. Σε περίπτωση στάθμευσης αφαιρούνται οι πινακίδες και απομακρύνεται το οχήματα με γερανό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.