Η Σούλη Σαμπάχ έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία «Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο».
Έχει παίξει επίσης στο θέατρο σε σημαντικές παραστάσεις και επιθεωρήσεις. Έχει εμφανιστεί ακόμη σε γνωστές τηλεοπτικές παραγωγές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Εκτός όμως από ηθοποιός, είναι και τραγουδίστρια. Ωστόσο, όταν τη ρωτάς ποιο επάγγελμα της αρέσει περισσότερο, εκείνη δεν μπορεί να ξεχωρίσει κανένα.

Λατρεύει το θέατρο, όπως λέει, γιατί πολύ απλά η αίσθηση και η άμεση επαφή που έχει ο ηθοποιός με το κοινό του δεν συγκρίνεται με την εμφάνιση στην τηλεόραση. «Δε θα σταματήσω να λατρεύω το σανίδι», αναφέρει.

Παρά την ηλικία της, δεν έχει αφήσει στιγμή τη δουλειά της και γι’ αυτό, όποτε της γίνεται μια πρόταση, αν εκείνη κρίνει ότι αξίζει, θα τολμήσει…

Θεωρεί ότι είναι πολύ δύσκολο για τους νέους να γίνουν ηθοποιοί και γι’ αυτό λέει ότι είναι σημαντικό να έχουν και μία εναλλακτική σε περίπτωση που θέλουν να ασχοληθούν πραγματικά με το χώρο της υποκριτικής.

Η Σούλη Σαμπάχ ζει με τη σύνταξή της και περνάει το χρόνο της παρέα με φίλους ενώ κάνει πολύ παρέα με την ηθοποιό και συγγραφέα, Μέλπω Ζαρόκωστα, με την οποία τους συνδέει μία φιλία πολλών ετών.

Παρακολουθεί τηλεόραση και ενημερώνεται για τις εξελίξεις στο χώρο της οικονομίας και της κοινωνίας γενικότερα και θεωρεί ότι έχουν πληγεί αρκετά οι Έλληνες πολίτες. Εύχεται δε να έρθουν καλύτερες μέρες και κυρίως για τους νέους, που έχουν μια ζωή μπροστά τους.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».