Την πρόταση του ΠΑΜΕ για απεργία στις 8 Νοεμβρίου απέρριψε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ, ορίζοντας την αυριανή μέρα για τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της, προκειμένου να λάβει αποφάσεις στη βάση του ανεξάρτητου σχεδιασμού των συνδικαλιστικών οργανώσεων της χώρας.

«Εκλάβαμε ως κακόγουστο αστείο την απαίτησή τους η ΓΣΕΕ να προσχωρήσει “έτσι χωρίς πρόγραμμα” στο σχεδιασμό τους, ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα βίας στα σωματεία τροφίμων, στα Εργατικά Κέντρα Πάτρας, Τρικάλων, Φλώρινας, Κατερίνης, Κοζάνης και άλλα» σημειώνει η ΓΣΕΕ στην ανακοίνωσή της.

Παράλληλα, η ΓΣΕΕ αναφέρει ότι, αύριο, το ΠΑΜΕ καλεί τα μέλη του να βρίσκονται στο κτίριο της ΓΣΕΕ, «για να υποχρεωθούμε να προκηρύξουμε απεργία στις 14 Νοεμβρίου, καθώς στην πορεία ο σχεδιασμός τους άλλαξε όχι με την “ευλυγισία”, αλλά και με τη χαμαιλεόντια προσαρμοστικότητα, προκειμένου να… “παρασύρουν” κάποιες οργανώσεις μη κομματικά καθοδηγούμενες» σημειώνει η Συνομοσπονδία, ενώ καταλήγει ότι οφείλουν όλοι να γνωρίζουν ότι οι αποφάσεις των συνδικάτων παίρνονται από τα συνδικάτα και εντός των γραφείων τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.