Ο δήμος Αμαρουσίου προσθέτει από σήμερα 17 Αυγούστου δύο δρομολόγια εξπρές, ένα το πρωί και ένα το βράδυ, στο ημερήσιο πρόγραμμα δρομολογίων της γραμμής 30 (Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου – Σισμανόγλειο Νοσοκομείο).

Συγκεκριμένα, κατόπιν των πρωτοβουλιών που ανέλαβε η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του νοσοκομείου, από την Τετάρτη 17 Αυγούστου:

Δρομολογείται λεωφορείο express που θα αναχωρεί στις 06:40 το πρωί από το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου απευθείας για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο χωρίς να πραγματοποιεί ενδιάμεσες στάσεις. Το ίδιο λεωφορείο έπειτα από ολιγόλεπτη στάση, θα επιστρέφει στις 07:15 το πρωί για το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου.

Αντίστοιχα, λεωφορείο express θα αναχωρεί και στις 22:40 το βράδυ από το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου απευθείας για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο χωρίς να πραγματοποιεί ενδιάμεσες στάσεις. Το ίδιο λεωφορείο, έπειτα από ολιγόλεπτη στάση, θα αναχωρεί στις 23:15 πίσω για το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου.

Τα δύο εμβόλιμα δρομολόγια εξπρές θα εκτελούνται προς εξυπηρέτηση του προσωπικού του νοσοκομείου που εργάζεται σε βάρδιες, αλλά και των ασθενών και επισκεπτών που δεν έχουν άλλο μέσο μετάβασης.

Τα υπόλοιπα δρομολόγια της γραμμής 30 θα εκτελούνται κανονικά βάσει των αναρτηθέντων πινάκων πληροφόρησης του επιβατικού κοινού.