Πάνω από 1.000 οι επισκέπτες στην έκθεση Made in Greece

Συνεχίζεται και την Κυριακή στο Metropolitan Expo


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
0:31
01/12/2013
Πάνω από 1.000 οι επισκέπτες στην έκθεση Made in Greece
1
loading

Περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες επισκέφθηκαν τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης Made in Greece στο Metropolitan Expo.

Με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών και εκπροσώπων φορέων και επιχειρήσεων συνεχίζεται και την Κυριακή το Συνέδριο Εξαγωγών & Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας, Made in Greece.

Βασικός στόχος του Συνεδρίου Εξαγωγών είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση των αθηναϊκών επιχειρήσεων και του ευρύτερου κοινού, σχετικά με τις τάσεις και τις προοπτικές που αναπτύσσονται για εξαγωγή ελληνικών προϊόντων σε περισσότερες από 10 αγορές του εξωτερικού, αλλά και για τις ιδιαιτερότητες και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται σε κάθε μία από αυτές για την εισαγωγή προϊόντων.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος, πρόεδροι και αντιπρόεδροι διμερών επιμελητηρίων, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων με δραστηριότητα που σχετίζεται με τον κλάδο των εξαγωγών κ.α.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

  • Γνωρίστε τις αγορές του κόσμου
  • Εργαλεία ανάπτυξης ελληνικών εξαγωγών

Παράλληλα με το Συνέδριο θα διεξαχθούν εξειδικευμένα workshops από καταξιωμένους επαγγελματίες από τους χώρους του Branding, Marketing, Μεταφοράς, Συσκευασίας, Εκτυπώσεων, Πιστοποιήσεων, Συμβουλευτικών Υπηρεσιών εξαγωγών, χρηματοδότησης, επιδοτήσεων και ασφάλισης εξαγωγών, καθώς και των αντίστοιχων Συνδέσμων.

Στόχος να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι στη διάθεση των επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των εξαγωγικών τους δραστηριοτήτων.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar franky

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?? ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΑ ??

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει