Το πρόγραμμα της έκθεσης «Made in Greece»

Συνεχίζεται το Σάββατο και την Κυριακή στο Metropolitan Expo


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20:01
29/11/2013
Το πρόγραμμα της έκθεσης «Made in Greece»
loading

Με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών και εκπροσώπων φορέων και επιχειρήσεων συνεχίζεται το Σάββατο και την Κυριακή το Συνέδριο Εξαγωγών & Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας, Made in Greece.

Βασικός στόχος του Συνεδρίου Εξαγωγών είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση των αθηναϊκών επιχειρήσεων και του ευρύτερου κοινού, σχετικά με τις τάσεις και τις προοπτικές που αναπτύσσονται για εξαγωγή ελληνικών προϊόντων σε περισσότερες από 10 αγορές του εξωτερικού, αλλά και για τις ιδιαιτερότητες και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται σε κάθε μία από αυτές για την εισαγωγή προϊόντων.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος, πρόεδροι και αντιπρόεδροι διμερών επιμελητηρίων, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων με δραστηριότητα που σχετίζεται με τον κλάδο των εξαγωγών κ.α.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

- Γνωρίστε τις αγορές του κόσμου
- Εργαλεία ανάπτυξης ελληνικών εξαγωγών

Παράλληλα με το Συνέδριο θα διεξαχθούν εξειδικευμένα workshops από καταξιωμένους επαγγελματίες από τους χώρους του Branding, Marketing, Μεταφοράς, Συσκευασίας, Εκτυπώσεων, Πιστοποιήσεων, Συμβουλευτικών Υπηρεσιών εξαγωγών, χρηματοδότησης, επιδοτήσεων και ασφάλισης εξαγωγών, καθώς και των αντίστοιχων Συνδέσμων. Στόχος να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι στη διάθεση των επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των εξαγωγικών τους δραστηριοτήτων.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει