Με την παρουσία των σημαντικότερων Διμερών Επιμελητηρίων άνοιξε σήμερα ο κύκλος της ενότητας «γνωρίστε τις αγορές του κόσμου» του Συνεδρίου Εξαγωγών που πραγματοποιείται σήμερα στο Metropolitan Expo.

Ομιλίες πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι των Διμερών Επιμελητηρίων, ανάμεσα σε αυτούς ο κος Ιωάννης Τσαμίχας, Πρόεδρος του Ελληνο-ιταλικού Επιιμελητηρίου, ο κος Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης, Πρόεδρος του Ελληνο-καναδικού Επιμελητηρίου, ο κος Χριστόφορος Χατζόπουλος, Πρόεδρος Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, ο κος Κωνσταντίνος Γιαννίδης, Πρόεδρος του Ελληνο-κινεζικού Επιμελητηρίου, ο κος Χρήστος Δήμας, Πρόεδρος του Ελληνο-ρωσικού Επιμελητηρίου και ο κος Μιχάλης Μαΐλλης, Πρόεδρος του Ελληνο-γερμανικού Επιμελητηρίου.

Το Σάββατο με ομιλίες στην θα συμμετέχουν στο Συνέδριο ο Πρόεδρος του Ελληνο-Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κος Παναγιώτης Κουτσίκος, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Βρετανικού Επιμελητηρίου, κος Χάρης Οικονομόπουλος, και ο Πρόεδρος του Ελληνο-Βραζιλιάνικου Επιμελητηρίου, κος Κίμωνας Πάτκας.

Την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί να συμμετέχουν στον ίδιο κύκλο εργασιών με τίτλο «Γνωρίστε τις αγορές του κόσμου», με εκπρόσωπό του, το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο, ο Παναγιώτης Κουτσίκος, Πρόεδρος του Ελληνο-Βουλγαρικού Επιμελητηρίου και ο Στυλιανός Κατζουράκης, Αντιπρόεδρος του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου.

Παράλληλα, με την πολύτιμη συμμετοχή τους στην Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας, τα Διμερή Επιμελητήρια θα ενημερώνουν όλο το 3ημερο τους επισκέπτες της έκθεσης για τις διαδικασίες και τον τρόπο εξαγωγής.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις συμμετοχές και το πρόγραμμα του Συνεδρίου και της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.madeingreeceexpo.com