Ο Κάρλος Σάινθ με Ferrari ήταν πιο γρήγορος από όλους στις κατατακτήριες δοκιμές για το γκραν πρι της Formula 1 στη Σιγκαπούρη, εκεί όπου έγινε και η μεγαλύτερη έκπληξη της φετινής σεζόν με τις δύο Red Bull, με Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρεζ, να μένουν εκτός 10άδας.

Η μάχη του τίτλου έχει κριθεί αφού για να χάσει το πρωτάθλημα ο Φερστάπεν θα πρέπει να συμβούν αδιανόητα πράγματα, παρ’ όλα αυτά η σεζόν έχει το ενδιαφέρον της. Όπως είχαν ενδιαφέρον και τα δοκιμαστικά στη Σιγκαπούρη, όπου οι δύο Red Bull είχαν τη χειρότερη φετινή παρουσία τους, με συνέπεια να μείνουν εκτός 10άδας.

Γεγονός, φυσικά, που δεν ενόχλησε καθόλου τον Σάινθ, ο οποίος με 1:30.984 ήταν πιο γρήγορος από όλους και θα ξεκινήσει από την 1η θέση τον αγώνα της Κυριακής (17/9). Από εκεί και πέρα, στη 2η θέση θα είναι ο Τζορτζ Ράσελ που έκανε χρόνο 1:31.056 και στην 3η ο έτερος οδηγός της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ, που έκανε 1:31.063, για να κλείσει η 4άδα με τον Λάντο Νόρις με χρόνο 1:31.270.

Από εκεί και πέρα, ακολούθησαν οι Χάμιλτον, Μάγκνουσεν, Αλόνσο, Οκόν, Χούλκενμπεργκ, Λόσον και η συνέχεια θα δοθεί το μεσημέρι (15:00) της Κυριακής με τον αγώνα.

Δοκιμαστικά Formula 1 Σιγκαπούρη