Δύο αγόρια, 8 και 9 ετών, κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία ενός 62χρονου από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, τον οποίο πυροβόλησαν με τουφέκι την ώρα που ήταν πάνω στο τρακτέρ του.

Ο 62χρονος Danny Andrew Smith εντοπίστηκε με μία σφαίρα στην πλάτη, ο ανακριτής απήγγειλε ωστόσο κατηγορίες και στα δύο παιδιά, καθώς αμφότερα εμφανίζονται να έχουν πυροβολήσει εναντίον του.

Παιδιά 8 και 9 ετών κατηγορούνται για τον θάνατο 62χρονου

Ο τραγικός άντρας όργωνε το χωράφι του με το τρακτέρ στις 23 Ιουνίου, όταν τα δύο παιδιά άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του, σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας, Mike Crenshaw.

Και τα δύο παιδιά έριξαν με το τουφέκι εναντίον του, κι έτσι η εισαγγελία κατηγορεί και τον 8χρονο και τον 9χρονο για τον θάνατο του γεωργού.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πολιτειακό νόμο, είναι και τα δύο πολύ μικρά για να κρατηθούν σε αναμορφωτήριο, κι έτσι αφέθηκαν ελεύθερα, υπό την επίβλεψη των γονέων τους.

Η εισαγγελία δεν έχει δώσει τα ονόματά τους στη δημοσιότητα, αρνούμενη επίσης να μπει σε λεπτομέρειες για την ανατριχιαστική υπόθεση.

Τον 62χρονο βρήκε η γυναίκα του πεσμένο πάνω στο τρακτέρ, το οποίο γκρέμισε τον φράχτη και ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα χτυπώντας σε δέντρο.

Η αδερφή του θύματος, Vickie Wilbanks, επιβεβαίωσε πως ο 62χρονος καθάριζε το πατρικό κτήμα τους. Για τραγικό ατύχημα μιλούν μέχρι στιγμής οι γείτονες…