Η ζωντανή και άκρως δημοφιλής περιοχή του Soho στο Λονδίνο εξελίσσεται και πάλι στο νέο hotspot της πόλης, με καινούρια ξενοδοχεία, εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα να κλέβουν τις εντυπώσεις! Μια ακόμα εντυπωσιακή άφιξη είναι το boutique ξενοδοχείο Ham Yard, που ήρθε για να μεταφέρει στους επισκέπτες του έναν αέρα αστικής εξοχής!

Χτισμένο γύρω από ένα δεντρόφυτο κήπο, στη μέση του οποίου δεσπόζει ένα χάλκινο γλυπτό του Tony Cragg, το κατάλυμα αποπνέει μια αίσθηση φιλοξενίας και χαλάρωσης σε όλους τους χώρους του.

Τα 91 δωμάτια και σουίτες του είναι κομψά διακοσμημένα, σύμφωνα με το βραβευμένο σύγχρονο βρετανικό στυλ της σχεδιάστριας Kit Kemp, με μοντέρνα σχέδια στα έπιπλα και τα υφάσματα.

Μοναδικές εκτυπώσεις, μεγάλες ρίγες, έντονα χρώματα και ακριβά αξεσουάρ συνθέτουν τον χαρακτήρα κάθε χώρου, ενώ το καινοτόμο μείγμα της Kemp σε χρώματα, σχήματα, υφές και έργα τέχνης δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Κάθε δωμάτιο παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, προσφέροντας θέα στην καταπράσινη αυλή ή στον ορίζοντα του Λονδίνου.

Στο πολυτελές ξενοδοχείο οι επισκέπτες θα χαλαρώσουν στο μοναδικά διακοσμημένο δωμάτιο βιβλιοθήκης, επιλέγοντας ένα από τα προσεκτικά επιλεγμένα, από τον Philip Blackwell, βιβλία, που σκοπό έχουν να εμπνεύσουν και να διασκεδάσουν.

Η συλλογή περιλαμβάνει ένα μεγάλο τμήμα με βιβλία για το Λονδίνο, για τις τέχνες, τον πολιτισμό και την πολιτική, αλλά και μια ευρεία επιλογή με βιβλία για ταξίδια, την παγκόσμια ιστορία και παγκόσμια ζητήματα.

Το εστιατόριο και το μπαρ διαθέτουν ένα μενού που αλλάζει συχνά, καθώς περιστρέφεται γύρω από τα πιο φρέσκα εποχιακά υλικά για την ανάδειξη των καλύτερων βρετανικών προϊόντων.

Στις εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνεται ακόμα ένα spa και γυμναστήριο, ένα θέατρο 188 θέσεων και μια αίθουσα μπόουλινγκ που σε μεταφέρει στη δεκαετία του ’50.

Ένα από τα χαλαρωτικά σημεία του ξενοδοχείου είναι ο κήπος στον τελευταίο του όροφο, με εκπληκτική θέα στο ορίζοντα του Soho.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ