Ο χώρος του FinTech αναπτύσσεται όλο και περισσότερο και οι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τους τρόπους που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών στον χώρο την ηλεκτρονικών πληρωμών. Το πρώτο φυσικό κατάστημα με εξειδίκευση στα τερματικά POS και τις ηλεκτρονικές πληρωμές στην Ελλάδα άνοιξε στις 13 Φεβρουαρίου 2023 στην Αθήνα και προσκαλεί τους επιχειρηματίες να ενημερωθούν για τις σύγχρονες λύσεις στον χώρο του FinTech και για τους τρόπους που μπορούν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Η ιδέα πίσω από το κατάστημα POS Point, που βρίσκεται στην οδό Ιωαννίνων 68 (Πλατεία Κολωνού), Αθήνα 10444, είναι να παρουσιάσει βραβευμένη χρηματοοικονομική τεχνολογία που μπορεί να ανταποκριθεί στις προτιμήσεις των καταναλωτών και να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να παραμείνουν ευέλικτοι. Η εταιρεία είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής του διεθνούς FinTech παρόχου myPOS. Η myPOS με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο έχει περισσότερους από 150.000 επιχειρηματίες πελάτες σε Ελλάδα, Κύπρο και 30+ Ευρωπαϊκές χώρες, καταστήματα και γραφεία σε Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο, Ρώμη, Λισαβόνα, Άμστερνταμ, Αμβέρσα, Βιέννη, Σόφια, Βάρνα, Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Βρυξέλλες, Βαρκελώνη, Τίλμπουρχ και Αιξ-αν-Προβάνς.

Η myPOS είναι ο μοναδικός πάροχος πληρωμών στην Ευρώπη που προσφέρει στους επιχειρηματίες άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών από τα τερματικά POS και τις online υπηρεσίες και άμεση απόδοση των χρημάτων (εντός 10 δευτερολέπτων από την στιγμή της συναλλαγής) χωρίς πρόσθετο κόστος. Η πλατφόρμα της myPOS προσφέρει μια ευρεία γκάμα εργαλείων που είναι διαθέσιμα σε όλους τους επιχειρηματίες, ανεξάρτητα από τον τύπο και το μέγεθος των επιχειρήσεων τους. Επιπλέον, όλοι οι επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν το myPOS λαμβάνουν έναν δωρεάν επαγγελματικό λογαριασμό με ΙΒΑΝ σε πολλαπλά νομίσματα, πρόσβαση σε web banking και mobile banking, μια εταιρική χρεωστική κάρτα VISA, ψηφιοποιημένες δυνατότητες διαχείρισης των επιχειρήσεων και μια ισχυρή πλατφόρμα που τους βοηθάει στις online πωλήσεις μιας και τους επιτρέπει να δημιουργήσουν δωρεάν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα ή να συνδέσουν το myPOS μέσω των έτοιμων plugin στην ιστοσελίδα που ήδη έχουν.

Οι επιχειρηματίες το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να ανοίξουν online και δωρεάν τον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό τους, να ολοκληρώσουν online την ταυτοποίηση και στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της myPOS καθώς και να αγοράσουν myPOS τερματικά σε τιμές που ξεκινούν από 39 Ευρώ + ΦΠΑ, χωρίς μηνιαίες ή ετήσιες χρεώσεις και χωρίς δεσμευτικά συμβόλαια. Tο κατάστημα POS Point εκτός από myPOS τερματικά προσφέρει και πληροφορίες για το πως οι επιχειρηματίες μπορούν να επωφεληθούν από την άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών, την πρόσβαση στα χρήματα τους σε πραγματικό χρόνο και πως να χρησιμοποιήσουν σύγχρονα online εργαλεία πληρωμών.

Οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και για τη βραβευμένη εφαρμογή myPOS Glass η οποία μετατρέπει τα Android κινητά τηλέφωνα και tablet σε τερματικά POS και έχει περισσότερες από 500.000 εγκαταστάσεις από το Google Play και 276.000 εγκαταστάσεις από το App Gallery. Όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Οι ανέπαφες και οι online πληρωμές γίνονται η προτιμώμενη επιλογή όλο και περισσοτέρων καταναλωτών και είναι σημαντικό για τους επιχειρηματίες να κατανοήσουν τις επιλογές που έχουν όταν πρόκειται για ηλεκτρονικές πληρωμές, τερματικά POS και σύγχρονα FinTech εργαλεία.

Οι άνθρωποι στο κατάστημα POS Point προσπαθούν να είναι πάντα πρωτοπόροι, κάνουν το καλύτερο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις βοηθάνε να αναπτυχθούν με τις εκπληκτικές υπηρεσίες της myPOS. Σε μια εποχή που η Ελλάδα έχει καταγράψει ρεκόρ προσέλκυσης ξένων επενδύσεων και παρουσιάζει θετική πορεία στην οικονομία της.