Η Microsoft ανακοίνωσε την νέα βελτιωμένη έκδοση του Skype για την πλατφόρμα των Windows Phone 8. Η νέα έκδοση έρχεται μετά την κυκλοφορία της αντίστοιχης δοκιμαστικής που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Νοέμβριο.

Το Skype 2.4 λοιπόν, μπορεί να υποστηρίξει τη χρήση HD βίντεο για τις βιντεοκλήσεις, αφού θα χρησιμοποιεί τις δυνατότητες τουhardware accelaration των Windows Phone 8 που διαθέτουν συσκευές όπως το HTC 8X, το Nokia Lumia 920 και το Samsung ATIV S.

Ακόμα, όλες οι επαφές σας θα εμφανίζονται στο People Hub, κάνοντας πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία πραγματοποίησης μίας κλήσης στο Skype, ακόμα και όταν δεν έχετε ανοιχτή την εφαρμογή.

Επιπλέον, υπάρχουν βελτιώσεις και για τις συσκευές της μεσαίας κατηγορίας που πλέον θα μπορούν να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις σε ποιότητα VGA. Επίσης, η εφαρμογή θα μπορεί να αναγνωρίσει την ταχύτητα της σύνδεσης σας στο Internet και θα επιλέγει αυτόματα την καλύτερη δυνατή ποιότητα για τις κλήσεις σας.

Τέλος, δίνεται η επιλογή για κλήσεις σε landscape mode αλλά και η εναλλαγή εμπρόσθιας και οπίσθιας κάμερας έτσι ώστε να επικοινωνείτε με όποιον τρόπο εσείς θεωρείτε πιο βολικό.