proho.gr

Αν και η κυκλοφορία του Google Tablet αναμενόταν τον Μάιο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά πριν τον Ιούλιο. Τι έκανε όμως την Google να αλλάξει τα σχέδια της και να μεταθέσει την κυκλοφορία ενός τόσο σημαντικού προϊόντος κατά δύο τουλάχιστον μήνες.

Πολλοί θεώρησαν ότι στόχος είναι το λειτουργικό της συσκευής να μην είναι το Ice Cream Sandwich αλλά το Jelly Bean. To Android 5.0 δηλαδή. Όπως έχουμε ήδη εξηγήσει όμως, κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά απίθανο καθώς το Jelly Bean είναι ακόμη στο στάδιο της ανάπτυξης άρα θα είναι επίφοβη η χρήση του χωρίς τις απαραίτητες δοκιμές.

Φαίνεται λοιπόν ότι η καθυστέρηση έχει να κάνει με το κόστος της συσκευής. Όπως αφήνεται να διαρρεύσει, η ομάδα ανάπτυξης του tablet προχωρά σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του. Στόχος των αλλαγών αυτών είναι να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η τιμή του προκειμένου να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Την ίδια στιγμή βέβαια κανείς δεν θέλει να υπάρξουν συμβιβασμοί στην ποιότητα.

Θα μπορέσει άραγε η Google να πετύχει την ευαίσθητη αυτή ισορροπία; Ειλικρινά το ελπίζουμε!