Το θέμα του προπονητή θα τελειώσει και τυπικά σήμερα (04/06) ο Παναθηναϊκός. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι από χθες στην Ελλάδα και πλέον αυτό που μένει, είναι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από τους «πράσινους».

Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην Αθήνα από την Πέμπτη, όταν είχε και την πρώτη άτυπη σύσκεψη σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Εκεί συνομίλησε με τους συνεργάτες του Πρέντραγκ Έρακ, Χρήστο Κόντη, Νίκο Κολομπούρδα, αλλά και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Ο Γιοβάνοβιτς έκανε μια πρώτη μικρή ανάλυση των όσων θέλει να πετύχει στην ομάδα, ενώ έγινε και συζήτηση για τον σχεδιασμό, ο οποίος αρχίζει και αυτός από σήμερα. Προτεραιότητα αποτελούν οι αποδεσμεύσεις. Ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» θα παραδώσει μια πρώτη λίστα στους ανθρώπους του κλαμπ και αυτοί θα έρθουν σε επαφή με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Από εκεί και πέρα, ταυτόχρονα θα προχωρήσουν και οι προσθήκες που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι.

Τέλος, τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει γνωστό και το κέντρο στο οποίο θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Το δεδομένο είναι πως θα γίνει στην Ολλανδία, το διάστημα 18-31 Ιουλίου, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα το μέρος.