Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1.

Το πρώτο 25λεπτο του παιχνιδιού πέρασε χωρίς να συμβεί το παραμικρό, για να έρθουν κάποιες φάσεις στη συνέχεια. Στο 28′, συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος απείλησε με κεφαλιά του Γούτα ενώ στο επόμενο λεπτό ξανά οι Περιστεριώτες πήγαν για το γκολ, αλλά ο Ανδρούτσος δεν τα κατάφερε.

Αντιθέτως, ο Αστέρας Τρίπολης μια χαρά τα κατάφερε στο 33′ και προηγήθηκε με τον Πασαλίδη μετά το φάουλ του Λουίς Φερνάντεθ (1-0), για να χάσουν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι με τον Μανούσο στο 36′. Το γκολ που άξιζε ο Ατρόμητος το έβαλε στο 45′ τελικά, με τον Ρισβάνη μετά το φάουλ του Γκάγκο, στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση, αφού στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις εκατέρωθεν αλλαγές, νικητής δεν υπήρξε. Αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν και ειδικά οι γηπεδούχοι με το σουτ του Ντέλετιτς στο 76′, αλλά δεν το έκανε καμία και με το 1-1 μοιράστηκαν τα πάντα.

Όπως και να έχει, τόσο ο Αστέρας Τρίπολης όσο και ο Ατρόμητος δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο αφού δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό και απλά περιμένουν το τέλος της διαδικασίας των πλέι άουτ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (46′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπέλοκ (92′ Αντζουλάς), Σίτο (46′ Ριέρα), Ντέλετιτς (79′ Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (87′ Μαρκ Φερνάντεθ), Μπαράλες.

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης (27′ Μπαένα), Μπουσουλάτζιτς, Γκάλο (86′ Ούμπιδες), Μανούσος (70′ Ενσικουλού), Ανδρούτσος (70′ Ραμπέλο), Βέλλιος (86′ Γιακουμάκης).