Την αφοσίωσή του στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Τσάβι και αποκάλυψε πως ενώ έχει συζητήσει πολλές φορές για τη μεταγραφή του σε μεγάλες ομάδες της Premier League, δεν κατέληξε με καμία σε συμφωνία, γιατί το… «μπλαουγκράνα» κυριαρχεί στο μυαλό του.

«Πολλές φορές είχαμε συνομιλίες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Τσέλσι, τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ και ήθελαν να με αποκτήσουν, αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο.

Ο τρόπος που σκέφτομαι είναι ξεκάθαρος. Είμαι μεγάλος οπαδός της Μπαρτσελόνα, ώστε η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη επιλογή μου είναι πάντα αυτή! Ποτέ δεν σκέφτηκα να την αφήσω, όπως έκανε ο Σεσκ Φαμπρέγας, που πήγε στην Άρσεναλ. Θέλω να μείνω για πάντα εδώ», ανέφερε ο διεθνής χαφ.

Ο Ισπανός μέσος, που πρόσφατα συμπλήρωσε τις 700 εμφανίσεις με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» τόνισε, επίσης, πως κι αν κάποτε μετακόμιζε στην Αγγλία, δε θα μπορούσε να απαρνηθεί την αγαπημένη του ομάδα.

«Ακόμα κι αν δεν είμαι στη Μπαρτσελόνα, θα την σκέφτομαι πάντα. Αν είχα παίξει για την Σίτι, τη Γιουνάιτεντ, την Άρσεναλ ή την Τσέλσι , θα ρωτούσα πάντα τι γίνεται στην ομάδα μου, την Μπαρτσελόνα».

Πηγή: sport-fm.gr