Δεν φαίνεται να συγκινείται από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Αυτό φάνηκε από όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Bild», όταν ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του σχέδια και αν αυτά συνδέονται με τη Βαυαρική ομάδα. Ο γκανέζος μέσος μοιάζει ικανοποιημένος από τη ζωή του στο Μιλάνο και δεν σκοπεύει να αποχωρήσει σύντομα από τη Μίλαν.

Σε μια από τις δηλώσεις των τελευταίων ημερών, ο Αντριάνο Γκαλιάνι ζήτησε από τον προπονητή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να ξαναφέρει τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ στην κατάσταση που βρισκόταν πριν από ένα χρόνο. Δημοσιεύματα των ιταλικών εφημερίδων, μάλιστα, έκαναν λόγο για πιθανή αποχώρηση του Γκανέζου, με προορισμό το Μόναχο, αν τελικά η «επιστροφή» του δεν είναι πλήρης.

Ο ίδιος ο Μπόατενγκ, ωστόσο, διαψεύδει πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Μίλαν, σε δήλωση που έκανε στην εφημερίδα «Bild». «Έχω ακούσει τις φήμες που θέλουν τη Μπάγερν να ενδιαφέρεται για μένα. Σε ό,τι με αφορά, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Είμαι ευτυχισμένος στο Μιλάνο και δεν σκοπεύω να μετακομίσω σύντομα. Στη Μίλαν χρωστάω πολλά και αυτή την περίοδο δεν σκέφτομαι καμία άλλη ομάδα», ήταν όσα είπε ο Μπόατενγκ.

Μένει να δούμε αν η διοίκηση των «ροσονέρι» έχει την ίδια άποψη με τον παίκτη και πώς θα αντιδράσει σε μια καλή προσφορά της Μπάγερν Μονάχου.