Ο Λουίς Σαχά θα συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Σάντερλαντ, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις «μαυρόγατες».

Ο τεχνικός της Σάντερλαντ, Μάρτιν Ο’ Νιλ, βρισκόταν από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου σε αναζήτηση ενός επιθετικού.

Ο Στίβεν Φλέτσερ της Γουλβς αποτελούσε την πρώτη του επιλογή, ωστόσο η στάση της ομάδα του και φυσικά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο έχουν πάει αρκετά πίσω την συγκεκριμένη υπόθεση και τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον στράφηκε στον έμπειρο φορ.

Ο 34χρονος Γάλλος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ και από το βράδυ της Τετάρτης (15/8) βρισκόταν σε συζητήσεις με τις «μαυρόγατες» ώστε να συνεχίσει στο «Στάδιο του Φωτός» τη θητεία του στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Τελικά αυτό έγινε πράξη, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (16/8) η Σάντερλαντ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία τους που θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2013.

Ο Σαχά, στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν πέτυχε ένα γκολ σε 18 εμφανίσεις με την Έβερτον στο πρωτάθλημα, ενώ τον Ιανουάριο υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο με την Τότεναμ (10 συμμ./3 γκολ).

Πηγή: sport-fm.gr