Διατεθειμένος να μείνει στον ΠΑΟΚ, εφόσον κάτι τέτοιο αποτελεί και επιθυμία της διοίκησης της ΠΑΕ, δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας μιλώντας στη «Metrosport». «Θέλω να μείνω. Πάντοτε ήθελα να μείνω και αυτό έρχομαι να συζητήσω πρώτιστα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τους οποίους σέβομαι, όπως σέβομαι τον ίδιο το σύλλογο και τον κόσμο του», δήλωσε ο 33χρονος αμυντικός.

«Η Κόλο Κόλο εδώ και χρόνια μου έχει προσφέρει ένα ανοιχτό συμβόλαιο. Όποτε το αποφασίσω, να επιστρέψω σε αυτήν. Αν ο ΠΑΟΚ μου πει να μείνω στη Θεσσαλονίκη, θα μείνω. Ποτέ όμως τον τελευταίο καιρό δε μου έδειξε ότι θέλει να μείνω. Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει», πρόσθεσε ο Χιλιανός άσος. «Μπορεί να με έχουν… τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα παραμείνω παίκτης του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Θέλω να μιλήσω με τον Ζήση, τον πρόεδρο και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει η ομάδα και γνωρίζω την επιθυμία του συλλόγου να αποδεσμεύσει παίκτες».

Σκληρός διαπραγματευτής ο Κοντρέρας

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο Πάμπλο Κοντρέρας έχει συμφωνήσει σε όλα με την Κόλο Κόλο, αλλά θα φύγει για τη Χιλή μόνο αν λάβει όλα τα δεδουλευμένα από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο πολύπειρος αμυντικός, που αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής, είναι διατεθειμένος να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να εξοφληθεί και αν δεν συμβεί αυτό, θα διεκδικήσει τα χρήματά του δια της νόμιμης οδού, ακόμη και με προσφυγή στη FIFA! Πάντως εκτιμάται πως εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί μία φόρμουλα για να λυθεί η συνεργασία ομαλά, αφού το γυαλί έχει ραγίσει και η παραμονή του 33χρονου άσου στην Τούμπα δεν εξυπηρετεί κανέναν.

Πηγή: sport-fm.gr