Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος έγινε μικρότερο με την κλήση του από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας για τους αγώνες μπαράζ με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Πλέον, ήρθαν και δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον Τύπο της χώρας να το κάνουν ακόμη μικρότερο. Σε αυτές ο άσος του ΠΑΟΚ εκφράζει την επιθυμία του να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας, χαρακτήρίζοντας την κλήση του «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την κλήση μου στην εθνική. Έρχομαι στην ομάδα και θέλω να βοηθήσω, κάτι που θεωρώ το πιο σημαντικό. Δεν περίμενα να κληθώ στην εθνική, αλλά είμαι στην προεπιλογή και όλα είναι πιθανά. Τώρα θέλω να δείξω την αξία μου στον προπονητή», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος παίκτης.

Ο Βιεϊρίνια είχε γίνει γνωστό πως μπορεί να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας, όμως ο ίδιος τόνισε: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται από μικρός στις εθνικές ομάδες της χώρας του».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ανέφερε: «Η Πορτογαλία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης και είναι κρίμα που θα πρέπει να διεκδικήσει την πρόκρισή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσω των μπαράζ. Μας περιμένουν δύο δύσκολα ματς, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Πηγή: sportfm.gr