Κάθε άλλο παρά απογοήτευση εκφράζεται απ’ τις τάξεις του Ηρακλή, μετά την απόρριψη του αιτήματος για αναβολή του Αστέρας-Κέρκυρα.

Σε ανακοινώσεις του, ο «Γηραιός» χαρακτηρίζει κομβική μέρα για τη δικαίωσή του την 20η Σεπτέμβρη (όταν θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα) και καλεί τους φίλους του να δώσουν δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο που θα διοργανωθεί το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση για την απόφαση του Εφετείου:

«Το Διοικητικό Εφετείο, με σημερινή (09/09) απόφασή του, απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής, την οποία υπέβαλε η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση διαδραμάτισε η δέσμευση της νομικής εκπροσώπησης της Super League ότι απόφαση δικαίωσης του ΗΡΑΚΛΗ θα γίνει αμέσως σεβαστή και οι αγώνες του Αστέρα Τρίπολης θα επαναληφθούν με την ‘κυανόλευκη’ ομάδα να παίρνει τη θέση του.

Η σημαντική μέρα του δικαστικού αγώνα είναι η Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα εκδικαστεί το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Ο αγώνας είναι δύσκολος και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι Ηρακλειδείς. Ο δρόμος μας δεν έχει επιστροφή και ενωμένοι θα νικήσουμε, βρίσκοντας το δίκιο μας, μέσω των Πολιτικών Δικαστηρίων. Πίστη, δυναμική και ενότητα θα οδηγήσουν στην τελική δικαίωση».

Η ανακοίνωση για το συλλαλητήριο:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση αγώνα και συμμετοχής στο αυριανό (10/09) συλλαλητήριο προς τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας, με σημείο συγκέντρωσης το Κατσάνειο, στις 18:00.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει το δίκιο με το μέρος του. Το γνωρίζει και το αναγνωρίζει όλη η Ελλάδα και με μόνο σύμμαχο το λαό του θα το διατρανώσει, περνώντας μήνυμα αποφασιστικότητας και δυναμικής. Θα πρέπει όλοι εμείς οι Ηρακλειδείς, με τη συμπεριφορά μας κατά την διάρκεια της μαζικής εκδήλωσής μας, να προστατέψουμε τον πέρα για πέρα δίκαιο αγώνα μας, χωρίς να δώσουμε λαβές σε εκείνους, που μας πολεμούν, ώστε να διαστρέψουν το μήνυμα, που θέλουμε να περάσουμε.

Δυναμική, μαζική διαμαρτυρία, σε κόσμια πλαίσια και αγώνας ανένδοτος και ανεπίστρεπτος για την τελική δικαίωση!

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ»

Πηγή: sport-fm.gr