Με τιμωρία τεσσάρων έως επτά ευρωπαϊκών αγώνων απειλείται ο Ζοσέ Μουρίνιο από την UEFA για τη συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του στη διάρκεια και μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που συνεδριάζει σήμερα στη Νιόν για την υπόθεση, αναμένεται να εξαντλήσει την αυστηρότητά της πάνω στον Πορτογάλο προπονητή.

Όπως αναφέρεται, στις τάξεις της UEFA θεωρούν πως ο Μουρίνιο προσέβαλε την ακεραιότητα της διοργάνωσης κάνοντας λόγο για διαρκή εύνοια της Μπαρτσελόνα από τη διαιτησία, ενώ δεν του αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό, καθώς είναι πολλοστή φορά που προκαλεί με τις δηλώσεις του. Αν τελικά επιβληθεί τιμωρία επτά αγωνιστικών στον προπονητή της «βασίλισσας» κι έχοντας ήδη εκτίσει την πρώτη στον αγώνα ρεβάνς του «Καμπ Νου», δεν θα βρίσκεται στον πάγκο σε κανένα από τα παιχνίδια των ομίλων του Champions League της επόμενης περιόδου.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να καταθέσει έφεση και να προσφύγει μέχρι και στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, αν επιβεβαιωθούν τα ισπανικά ρεπορτάζ για την τιμωρία του Ζοσέ Μουρίνιο.

Πηγή: sport-fm.gr