Με δεδομένη την απουσία του Γιούργκεν Μάχο (έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες) σε δύο από τις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας, ο Τάκης Λεμονής έχει αρχίσει, ήδη, να προετοιμάζεται, προκειμένου να μην μείνει… στον άσο.

Αφού, λοιπόν, ο Αυστριακός γκολκίπερ είναι στη χώρα του, για το αποψινό (21:30) παιχνίδι της εθνικής του ομάδας με το Βέλγιο, ο τεχνικός του Πανιωνίου άδραξε την ευκαιρία και… ζέστανε, στο φιλικό των «κυανέρυθρων» με τους «μικρούς» του συλλόγου, τους Πρελ και Παναγόπουλο.

Ο Λεμονής χρησιμοποίησε τον νεοαποκτηθέντα Γερμανό και τον Έλληνα γκολκίπερ σε ένα ημίχρονο τον καθένα και σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος. Για την ιστορία, οι «μεγάλοι» επικράτησαν 4-2, ξεμουδιάζοντας λίγο…

Με την πρώτη ομάδα δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς Μάχο, Κβιρκβέλια, Μήτρογλου και Κουμορτζί, οι οποίοι αναμένονται την Τρίτη και την Τετάρτη στην Αθήνα και… πίσω στις προπονήσεις της ομάδας.

Επίσης, απουσίαζε και ο Τσότσαλιτς, που είναι στην πατρίδα του για να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί τους και θα επιστρέψει το βράδυ της Κυριακής, ώστε τη Δευτέρα να είναι κανονικά στην προπόνηση.

Φυσικά, δεν αγωνίστηκαν και οι Σβέρκος, Βαρό, Κούκετς, Γιόνσον. Οι δύο πρώτοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι δύο τελευταίοι συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει τη Δευτέρα στις 14:30, όταν και θα ξεκινήσει, ουσιαστικά, η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα, στο «νησί των Φαιάκων».

Πηγή: sport-fm.gr