Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες αμαξοστοιχιών καθώς σημειώνονται πολλαπλές διακοπές ρεύματος και απώλειες στην ηλεκτροκίνηση των συρμών, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το περίφημο «Λευκό Βέλος» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το οποίο ξεκίνησε από την Αθήνα στις 17.20 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και ακινητοποιήθηκε στη Δεκέλεια, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να έχουν εξέλθει και να περιμένουν σε… χωράφια λεωφορείο, προκειμένου να τους μεταφέρει στη συμπρωτεύουσα.

Οι επιβάτες αναμένουν από τις 6 το απόγευμα, οπότε και σταμάτησε ο συρμός στο ύψος του σταθμού της Δεκέλειας, λίγο έξω από την Αθήνα, αναμένουν κάτω από την αφόρητη ζέστη λεωφορείο της εταιρίας.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το GRTimes, σημειώνονται πολλαπλά προβλήματα στην ηλεκτροκίνηση εξαιτίας βραχυκυκλωμάτων, ενώ αυτή την ώρα τεχνικά συνεργεία βρίσκονται επί τόπου για την αποκατάσταση των βλαβών.

Τα προβλήματα εστιάζονται από την Αθήνα και συγκεκριμένα στο σταθμό της Δεκέλειας και νοτιότερα, με αποτέλεσμα αρκετά δρομολόγια να παρουσιάζουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αύριο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία σχετικά με τα αίτια των προβλημάτων.

Την κατάσταση στηλίτευσε με ανάρτησή του στο Twitter, o τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.