Ανάληψη ευθύνης για τη χειροβομβίδα στο ΑΤ Καισαριανής

Το κείμενο υπογράφουν οι «Ένοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις»


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
15:58
01/03/2018
Ανάληψη ευθύνης για τη χειροβομβίδα στο ΑΤ Καισαριανής
1
loading

Κείμενο ανάληψης ευθύνης για την επίθεση με χειροβομβίδα στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής τα ξημερώματα της Δευτέρας αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το κείμενο υπογράφουν οι «Ένοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις», που αναφέρουν ότι ήταν «μία άμεση και πρώτη απάντηση στην πρωτοφανή και βίαιη απαγωγή του συντρόφου Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου από τις φυλακές του Κορυδαλλού στις φυλακές τις Λάρισας ενώ βρισκόταν ήδη σε απεργία πείνας (από 21/2) με στόχο να του κάμψουν το ηθικό».

Åðßèåóç ìå ÷åéñïâïìâßäá óôéò Ýîé ôá îçìåñþìáôá ôçò ÄåõôÝñáò 26 Öåâñïõáñßïõ 2018, êïíôÜ óôï Á.Ô. ÊáéóáñéáíÞò. Áðü ôçí åðßèåóç, ôñáõìáôßóèçêå åëáöñÜ óôá ðüäéá Ýíáò ïäçãüò ôáîß ï ïðïßïò îåêéíïýóå ôçí âÜñäéÜ ôïõ. Ç ÷åéñïâïìâßäá óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò åîåññÜãç ðåñßðïõ 30 ìÝôñá ìáêñéÜ áðü ôï Áóôõíïìéêü ÔìÞìá, óôç äéáóôáýñùóç ôùí ïäþí Óõâñéóóáñßïõ êáé ÖéëïëÜïõ.  (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Ολόκληρο το κείμενο:

«Αναλαμβάνουμε την επίθεση με χειροβομβίδα στο Α Τ Καισαριανής τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/2 ως μία άμεση και πρώτη απάντηση στην πρωτοφανή και βίαιη απαγωγή του συντρόφου Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου από τις φυλακές του Κορυδαλλού στις φυλακές τις Λάρισας ενώ βρισκόταν ήδη σε απεργία πείνας (από 21/2) με στόχο να του κάμψουν το ηθικό. Αυτή η προσπάθεια του κράτους έπεσε στο κενό αφού ο σύντροφος κλιμάκωσε με απεργία δίψας την Κυριακή 25/2.

Η επίθεση μας ήρθε να προστεθεί και να κλιμακώσει ένα σύνολο πολύμορφων επιθετικών ενεργειών σε συνδυασμό με την κλιμάκωση του απεργού και να συνδέσει την εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού (Σάββατο 24/2) με την άμεση αναρχική επίθεση εκτός των τειχών. Το κράτος καλά θα κάνει από εδώ και πέρα να γνωρίζει πως όποτε απλώνει χέρι σε έγκλειστο αναρχικό κρατούμενο τότε ένα δικό μας χέρι θα απλώνεται για να καταστρέψει τους ναούς της κυριαρχίας και να μετατοπίσει το φόβο στο στρατόπεδο των εξουσιαστών.

Η δράση μας δεν ήταν συμβολική. Στόχευε στο να χτυπήσει την καρδιά του κατασταλτικού μηχανισμού και να θρυμματίσει το επίπλαστο πέπλο της ασφάλειας του. Η άμεση αναρχική δράση επιτίθεται σε κάθε δομή εξουσίας και σε ότι προσπαθεί να την περιορίσει. Όσο και να φυλάτε στόχους επιθέσεων, όσο και να φυλάτε τα ίδια τα τμήματα σας εμείς θα βρισκόμαστε εκεί να τα καταστρέψουμε.

Στις δράσεις μας υπάρχει μία όμορφη αντίφαση. Όσο παλεύουμε για να ζήσουμε ελεύθεροι, τόσο ρισκάρουμε την ίδια μας την ελευθερία. Δεν αναζητάμε συμβιβασμούς και μακρύτερες αλυσίδες αλλά την μετωπική σύγκρουση με την εξουσία. Μέσα από τις επιθέσεις μας απελευθερώνουμε στιγμές. Διεκδικούμε και κερδίζουμε δευτερόλεπτα ελευθερίας, εκεί που ο χρόνος σας παγώνει και ξεκινάει ο δικός μας. Εκεί που η ασφάλεια σας πέφτει και βυθίζεστε στο φόβο.

ΝΟΥΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΥΓ : Η προσπάθεια φίμωσης της επίθεσης έγινε μόνο και μόνο για να αποκρύψει την πράξη επαναστατικής αλληλεγγύης στον σύντροφο Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου. Αυτό μας πεισμώνει περισσότερο και θα πολλαπλασιάσει την οργής μας στις επόμενες επιθέσεις. Όσο για τα κοράκια των καθεστωτικών ρουφιάνων που τολμούν να υποβαθμίσουν μία επαναστατική πράξη να είναι σίγουροι ότι θα λάβουν τις συνέπειες που τους αναλογούν.

ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar !!

    Εσείς δεν είστε για τις φυλακές. Είστε για το φρενοκομείο!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει