Ο Ανδρέας Φουστάνος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από την άγρια νύχτα που έζησε. Ο διάσημος πλαστικός χειρούργος των επωνύμων εξομολογείται στην Espresso με λεπτομέρειες που σοκάρουν την περιπέτεια που βίωσε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά από τρεις αδίστακτους ληστές.

Όταν οι κακοποιοί έβαλαν στον κρόταφό του την παγωμένη κάννη του όπλου, εκείνος κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος και να αποφύγει τα χειρότερα. Οι δράστες, αφού άρπαξαν χρήματα και ρολόγια, ζήτησαν από τον Α. Φουστάνο να μην καλέσει σε βοήθεια για τουλάχιστον μια ώρα αφήνοντάς τον φιμωμένο και δεμένο χειροπόδαρα σε μια πολυθρόνα. Ο ίδιος δηλώνει: «Προσπάθησα να λυθώ αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Σύρθηκα με την καρέκλα και έφτασα κοντά σε ένα ντουλάπι με εργαλεία. Κατάφερα να πιάσω ένα κοπίδι και μετά από μεγάλη προσπάθεια έκοψα τα tie raps. Μάλιστα τραυματίστηκα ελαφρά στον καρπό αφού τα χέρια μου ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη και δεν έβλεπα. Τελικά, μετά από τριάντα λεπτά ήμουν ελεύθερος».

Επιπλέον, ο Α. Φουστάνος σημείωσε: «Οι τρεις ένοπλοι που μπήκαν στο σπίτι μου δεν ήταν ερασιτέχνες διαρρήκτες. Ήταν επαγγελματίες ληστές που γνώριζαν τη δουλειά πολύ καλά» και προσθέτει:« Είδα τις φωτογραφίες των ληστών με τα Καλάσνικοφ και είμαι βέβαιος πως στη δική μου περίπτωση δεν ήταν αυτοί οι δράστες. Πιστεύω ότι οι άγνωστοι που με λήστεψαν παραμένουν ασύλληπτοι. Ήταν και αυτοί νεαρής ηλικίας,ενώ ο ένας μιλούσε σπαστά ελληνικά και η προφορά του θύμιζε Αλβανό μετανάστη. Ωστόσο δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για την εθνικότητά τους».