Το φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε την Πέμπτη στη Βουλή, μεταξύ Γιάννη Λαγού και Λιάνας Καννέλη, συνεχίστηκε με διάφορα κόμματα να επιτίθενται στη Ζωή Κωνσταντόπουλου, καθώς όπως την κατηγόρησε το ΚΚΕ, αρνήθηκε να συζητηθεί και να καταδικάσει το περιστατικό στη διάσκεψη των προέδρων, αλλά το παρέπεμψε στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής.

Ιδιαίτερα σφοδρή ήταν η επίθεση που δέχτηκε η πρόεδρος της Βουλής από τη Λιάνα Καννέλη, η οποία τη χαρακτήρισε «μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής».

Η κα Κωνσταντόπουλου πέρασε στην αντεπίθεση, επικρίνοντας τους εκπροσώπους του ΚΚΕ, ενώ είχε αντιπαράθεση με τη βουλευτή Διαμάντω Μανωλάκου, όπου έκανε λόγο για αβάσιμες καταγγελίες και παραποίηση της πραγματικότητας.

«Όρθιοι απαιτούσαν να λάβει η διάσκεψη εδώ και τώρα απόφαση πριν τοποθετηθεί οποιοσδήποτε. Αυτή είναι η πραγματικότητα των όσων συνέβησαν. Η επιλογή να καταγγέλλετε αβασίμως και να παραποιείτε την πραγματικότητα δεν σας τιμά», είπε η κα Κωνσταντόπουλου απευθυνόμενη προς τη Διαμάντω Μανωλάκου.

«Αρνηθήκατε την πολιτική καταγγελία και καταδίκη. Ουσιαστικά καλύψατε την τραμπούκικη συμπεριφορά του υπόδικου βουλευτή της ΧΑ, Λαγού. Σας πονάει ότι σας βγάλαμε καταγγελία», είπε από τη μεριά της η κα Μανωλάκου.

Δείτε το βίντεο με την κόντρα Κωνσταντόπουλου – Μανωλάκου…