Το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε για άλλη μια φορά στη Βουλή μετά το επεισόδιο μεταξύ Λιάνας Κανέλλη και Γιάννη Λαγού, έξω από την αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Μόνιμη Επιτροπή Σοφρωνιστικού Συστήματος και Λοιπών Δομών Εγκλεισμού.

Η βουλευτής του ΚΚΕ κατήγγειλε πως ο συνάδελφός της από τη Χρυσή Αυγή της επιτέθηκε φραστικά, λέγοντας της, «να δω πώς θα φύγεις από το δικαστήριο», με αφορμή την παρουσία της κ. Κανέλλη στη δίκη της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό.

Ωστόσο, η κόντρα που ξέσπασε είχε και συνέχεια, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το ΚΚΕ, καθώς και άλλα κόμματα, κατηγόρησαν την πρόεδρο της Βουλής για τη στάση που τήρησε, καθώς αρνήθηκε να συζητηθεί και να καταδικάσει το συγκεκριμένο περιστατικό στη διάσκεψη των προέδρων αλλά το παρέπεμψε στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής.

«Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που η πρόεδρος της βουλής καλύπτει και εξωραΐζει την ΧΑ, η κυβέρνηση και η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό», ανέφερε το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του.

Δείτε την καταγγελία της κ. Κανέλλη στη συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής…