Καστανίδης: Μέσα στην ημέρα θα ξεκαθαρίσω αν θα είμαι υποψήφιος

«Το ΚΙΔΗΣΟ δεν μπορεί να είναι ουραγός της Δεξιάς»


ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΚΛΟΓΕΣ 2015
13:17
08/01/2015
Καστανίδης: Μέσα στην ημέρα θα ξεκαθαρίσω αν θα είμαι υποψήφιος
5
loading

Για τη σύμπραξή του με το Κόμμα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου μίλησε πρώην βουλευτής και υπουργός Χάρης Καστανίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει μιλήσει μέχρι στιγμής για την υποψηφιότητά του.

«Έκανα δήλωση στήριξης στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, αλλά δεν έχω κάνει καμία απολύτως δήλωση για υποψηφιότητα. Θα παρακαλέσω να μου επιτρέψετε να αποσαφηνίσω τα πράγματα στην πρόοδο της ημέρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καστανίδης, μιλώντας στον Real FM.

Στην ερώτηση γιατί αποφάσισε να ενταχθεί στο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου και σε τι διαφέρει από το σημερινό ΠΑΣΟΚ, απάντησε: «Αν είχα την εκτίμηση ότι δεν διαφέρει σε τίποτα δεν θα ξανασυναντιόνταν οι δρόμοι μας».

«Δηλώθηκε στη νέα διακήρυξη του νέου κινήματος ότι η χώρα δεν μπορεί να βγει από την κρίση με πολιτικές ύφεσης, λιτότητας και ανεργίας. Άρα θα πρέπει να είναι με προοδευτικές βαθιά πολιτικές μακριά από τη σκληρή δημοσιονομική προσαγωγή», τόνισε ο κ. Καστανίδης και συμπλήρωσε: «Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών δεν μπορεί να είναι ουραγός της Δεξιάς και κανένα παρακολούθημα άλλου κόμματος.

«Με πολύ μεγάλη σαφήνεια έχει ειπωθεί ότι αναζητείται μόνο προοδευτική πολιτική με προοδευτικές συμμαχίες», σημείωσε μεταξύ άλλων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Αθηναίος

  Μα είχαμε μια ΣΚΑΣΙΛΑ.... Εσύ κορυφαίε μας έλειπες....

 2. avatar thrilo s

  ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ...ΑΝΟΗΤΕ.

 3. avatar Dimitrios Krystallis

  Κατα' αρχάς μου θυμίζει ΚΟΔΗΣΟ. Και δεύτερον ας κλέψει και να μπεί πρώτο στην σειρά οπως κάνουν αρκετοί ελληνες που θεωρούνται μάγκες.

 4. avatar Ανετος

  και γιατί δεν περιμένεις μέχρι τις 25 του μήνα να κάνεις και "surprice!!!"

 5. avatar Tsouxtra

  Τι πινουν και τα λένε αυτά ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει