Κυβερνητική «επίθεση» στην εκλογολογία η ψήφος εμπιστοσύνης

Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για απέλπιδα κίνηση συσπείρωσης του κυβερνητικού συνασπισμού


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20:50
01/10/2014
Κυβερνητική «επίθεση» στην εκλογολογία η ψήφος εμπιστοσύνης
1
loading

Επειδή η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα οι κ.Σαμαράς και Βενιζέλος επιχειρούν να δώσουν τέλος στην γενικευμένη εκλογολογία που υποσκάπτει το κλίμα και μέσα στον κυβερνητικό συνασπισμό ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή.

Παράλληλα σύμφωνα με την δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κινήσει την διαδικασία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας ακριβώς τον επιτρεπόμενο συνταγματικά χώρο τον Φεβρουάριο δηλαδή του 2014 .Αν δεν υπάρξει πλειοψηφία εκλογής νέου προέδρου της Δημοκρατίας τότε οι εκλογές πρέπει να προσδιορίζονται περί την 20η Μαρτίου.

Τη Δευτέρα πάντως αρχίζει η τριήμερη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης χωρίς να αναμένονται εκπλήξεις.

Από τη πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για απέλπιδα κίνηση συσπείρωσης του κυβερνητικού συνασπισμού σημειώνοντας ότι καμιά σημασία δεν έχει, παρά μόνο επικοινωνιακή, μια κίνηση ψήφου εμπιστοσύνης «προς μια κυβέρνηση που έχει χάσει τη δεδηλωμένη στον λαό» .

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar liza

    άντε και πήρε την ψήφο τι σκοπεύει να την κάνει; να κυβερνήσει λιγους μήνες ακόμη; να κυβερνήσει λίγο πιο σκληρά; να περάσει όσα δεν πρόλαβε; προσέξτε όσοι ψηφίζετε θα τα χρεωθείτε

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει