«Εάν από τα αποτελέσματα της κάλπης προκύψει εικόνα ανατροπής, η χώρα θα πρέπει να προετοιμαστεί για εθνικές εκλογές», υπογράμμισε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM.

Αποφεύγοντας να προσδιορίσει τα εκλογικά ποσοστά που θα αντικατοπτρίζουν αυτήν την εικόνα πολιτικής ανατροπής, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως όταν βγει το αποτέλεσμα θα το καταλάβουμε.

«Όποιοι δεν θέλουν περιπέτειες θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό• όσοι θέλουν να συνεχίσει η χώρα στο δρόμο της σταθερότητας, να έχουν δουλειά ή να βρουν δουλειά…», επισήμανε και διατύπωσε μια σειρά γεγονότων (κατάρρευση τραπεζών, χρηματιστηρίου κλπ) τα οποία κατά την εκτίμησή του θα συμβούν εάν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο καθένας μας, σαν πολίτης που θα πάει στις κάλπες, θα πρέπει να ξέρει ότι οι ευρωεκλογές έχουν πολιτικό διακύβευμα και μπορεί να τιναχθούν όλα στον αέρα. Αναλόγως πού θα ρίξει την ψήφο του θα κριθεί εάν θα συνεχίσουμε στο δρόμο της σταθερότητας», επισήμανε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.