Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συγχαρεί τη φοιτητική παράταξη της ΝΔ για την επιτυχία της στις εκλογές των πανεπιστημίων.

Ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα και έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, το οποίο «αποτελεί μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση».

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί το αποτέλεσμα δείχνει ότι η γενική πορεία των νέων, η στάση των νέων, είναι προς την ανάπτυξη, τις ίσες ευκαιρίες για όλους και τις μεταρρυθμίσεις» τόνισε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως «δεν είναι κυρίαρχη τάση η μιζέρια και τα τριτοκοσμικά πανεπιστήμια, που εκπροσωπεί η ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Σαμαράς ευχαρίστησε τους νέους για την προσπάθεια που κάνουν να επιστρέψει -όπως είπε- στις ελληνικές οικογένειες το χαμόγελο, ενώ ενημερώθηκε και για τα επεισόδια και τις επιθέσεις που δέχθηκαν μέλη της ΟΝΝΕΔ σε πανεπιστημιακούς χώρους, όπως η ΑΣΟΕΕ.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, ευχαρίστησε από την πλευρά του τον πρωθυπουργό για τη στήριξή του και τόνισε πως «οι νέοι ψήφισαν απέναντι στην απαξίωση, που κάποιοι θέλουν να καλλιεργήσουν».