Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» όταν η συζήτηση στράφηκε στον Πάνο Καμμένο. Ο κ. Γεωργιάδης άρχισε να χαρακτηρίζει τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων με βαρείς χαρακτηρισμούς όπως «προδότη, ανεκδιήγητο τύπο» και τότε η βουλευτίνα των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή άρχισε να αποκαλεί «προδότη» και να του προσάπτει «κλαίγατε για μία καρέκλα στο υπουργείο», «προδώσατε τη χώρα για μία καρέκλα». Κάποια στιγμή μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης είπε ότι πρέπει να επιστρατευτούν τα ΕΚΑΜ για να μπει μία τάξη και έφτασε στο σημείο να σηκωθεί όρθιος για να έρθει η τάξη.

Ακολουθούν αποσπάσματα του διαλόγου…

Γεωργιάδης: Τον κύριο Καμμένο τον έχω προκαλέσει τόσες φορές να βγει μαζί μου στην τηλεόραση. Βγαίνει με άλλους και μαζί μου δεν βγαίνει. Ακούστε πόσο ψεύτης είναι.

Μακρή: Κύριε Παπαδάκη, δεν του επιτρέπω. Ψεύτη τον κύριο Καμμένο, δεν θα τον αποκαλείς. Δεν σου επιτρέπω.

Γεωργιάδης: Μου έχει κάνει μία αγωγή και λέει «να βγω μαζί του στην τηλεόραση ενώ ξέρει ότι είμαι αρχηγός κόμματος και δεν μπορώ». Την ίδια μέρα βγαίνει με τον κ. Μαργαρίτη.

Μακρή: Δεν σας επιτρέπω…

Γεωργιάδης: Ο κύριος αυτός μας λέει όλη τη μέρα Τσολάκογλου και προδότες. Θα μου κάνετε μαθήματα ηθικής εσείς;

Μακρή: Δεν σας επιτρέπω κύριε… Εσείς, για μία καρέκλα προδώσατε τη χώρα. Βεβαίως, θα σας κάνω μαθήματα. Γιατί είστε ανήθικος…

Γεωργιάδης:
Θα μας πείτε εσείς προδότες…

Μακρή: Βεβαίως, θα σας πούμε. Προδότη λέγατε τον κύριο Σαμαρά και για μία καρέκλα προδώσατε όλη τη χώρα.

Γεωργιάδης: Είναι δειλός… Ο κ. Καμμένος έχει υπογράψει όλες τις τροπολογίες της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, είκοσι χρόνια. Δεν είναι παρθένος.

Μακρή: Κύριε Παπαδάκη, δεν του επιτρέπω. Κλαίγατε για μία καρέκλα έξω από το υπουργείο κύριε Γεωργιάδη.

Γεωργιάδης: Είστε ανενημέρωτη κυρία μου… Αυτή τη στιγμή μας λέει αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος προδότες και γι’ αυτό έχουμε το δικαίωμα να του πούμε κάθε είδους χαρακτηρισμό..