Μαίνεται η κόντρα πολιτικών και εργαζομένων στο μετρό που συνεχίζουν για έβδομη ημέρα την απεργία τους. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, ανέφερε στην εκπομπή «ΝΕΤ στα γεγονότα» ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις αποφάσεις των συνδικάτων». Και τόνισε: «Υπάρχει τρόπος να πάνε στις δουλειά τους σήμερα οι εργαζόμενοι γιατί τα υπόλοιπα μέσα λειτουργούν και έχουν μία στάση το μεσημέρι.

Δεν τρελαίνονται οι εργαζόμενοι, έχουν προβλήματα. Όποιοι δηλώνουν άδειες και ασθένειες, είναι απεργοσπάστες και έτσι τους χαρακτηρίζει η Αριστερά. Όποιος απεργεί, κάνει θυσία».

Από την πλευρά της η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη, ανέφερε: «Η κυβέρνηση δεν πρέπει να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά» ενώ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σημείωσε: «Εγώ έθεσα στο τραπέζι το ζήτημα της επιστράτευσης».

Πάντως, στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε και το θέμα της Προκαταρκτικής Επιτροπής όπως και το όνομα της κυρίας Κωνσταντοπούλου και των… προβλημάτων που ανέκυψαν. Τότε ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως μπορεί να υπήρξε ρήξη με την κυρία Κωνσταντοπούλου». Για να του απαντήσει ο κ. Στρατούλης: «Εσείς έχετε πρόβλημα με την κ. Κωνσταντοπούλου που σας τα λέει χύμα και σταράτα».