Την επίτευξη της συμφωνίας επιβεβαίωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

«Η Ελλάδα θα παρουσιάσει τις μεταρρυθμίσεις στο Eurogroup της 24ης Μαΐου»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:42
19/05/2018
Την επίτευξη της συμφωνίας επιβεβαίωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
1
loading

Την κατάληξη σε συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και διεθνών δανειστών, για ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων ανακοίνωσε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η Ε.Ε. ανακοίνωσε πως η Ελλάδα θα παρουσιάσει τις μεταρρυθμίσεις σε μια συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, Eurogroup, στις 24 Μαΐου και θα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις πριν από μια άλλη συνάντηση στις 21 Ιουνίου, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση των ευρωπαϊκών θεσμών για την επίτευξη συμφωνίας SLA αναφέρει:

«Η αποστολή των θεσμών ολοκληρώθηκε σήμερα στην Αθήνα.

Επιτεύχθηκε συμφωνία, σε υπηρεσιακό επίπεδο, ως προς μία απαραίτητη δέσμη μεταρρυθμίσεων προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η 4η αξιολόγηση του προγράμματος του ΕΜΣ. Η σημερινή συμφωνία θα παρουσιαστεί στη σύνοδο του Eurogroup στις 24 Μαΐου 2018.

Οι Ελληνικές Αρχές σκοπεύουν να προχωρήσουν στην ταχύτερη δυνατή υλοποίηση αυτών των μεταρρυθμίσεων, πριν από τη σύνοδο του Eurogroup στις 21 Ιουνίου 2018. Για το σκοπό αυτό, η εντατική συνεργασία των θεσμών με τις Ελληνικές Αρχές θα συνεχιστεί και στις επόμενες εβδομάδες».

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Πετρελεος

    Νομιμοποίηση της φουντας για τον καρανικα,διορισμός μετακλητών,διορισμός μονίμων διορισμός όσων γίνεται να διοριστούν,υπηκοότητες εξπρές για να διοριστούν και οι λαθρομετανάστες,διορισμός αναπληρωματικών,διορισμός οικογενειών,διορισμός συμβασιούχων,αφαίμαξη ελεύθερου επαγγελματία , μείωση μισθών περαιτέρω μείωση συντάξεων για να εξοικονομήσουμε λεφτά να διορισθούν και άλλοι,τέλη παντού μέχρι και στο οξυγόνο.τα πέτυχα?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει