Για την καταστροφική θεομηνία στη δυτική Αττική τοποθετήθηκε μέσω δηλώσεών του ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «ο εφιάλτης αυτή τη φορά ήρθε στον τόπο μας με τη μορφή νερού», ενώ υπογράμμισε ότι «αυτή τη στιγμή προέχουν οι άνθρωποι και η ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου».

Ο κ. Νικολόπουλος κάλεσε το σύνολο της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού να παρέμβουν για τη διάσωση και περίθαλψη των πολιτών στις πληγείσες περιοχές, ενώ εξέφρασε και τη λύπη του για τις μεγάλες ανθρώπινες απώλειες.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί τόσα θύματα από μια θεομηνία στην Ελλάδα… Υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητηθούν και να επιλυθούν στη συνέχεια, όμως κάθε απώλεια ανθρώπινης ζωής είναι απλά αναντικατάστατη. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων και πιστεύω πως όλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να μην κινδυνεύσουν και άλλοι άνθρωποι», κατέληξε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.