Ο Κώστας Δέρβος νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Εκλέχτηκε με ποσοστό 75,84%


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:49
23/10/2016
Ο Κώστας Δέρβος νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ
4
loading

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής προέδρου της ΟΝΝΕΔ και μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων ο Κώστας Δέρβος εξελέγη νέος πρόεδρος.

Η εκλογική διαδικασία έληξε στις 18.00 και η συμμετοχή ξεπέρασε το 96%. Έπειτα από αίτημα των 2 υποψηφίων προέδρων, Ανδρέα Καρασαρίνη και Κώστα Δέρβου, που έγινε αποδεκτό από την ΚΕΦΕ, η διαδικασία της καταμέτρησης ήταν ορατή σε Συνέδρους και Παρατηρητές του Συνεδρίου.

Είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται ανοικτή καταμέτρηση σε Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Ψήφισαν 894 Σύνεδροι

Κώστας Δέρβος: 678 ψήφους (75,84%)

Ανδρέας Καρασαρίνης: 197 ψήφους (22,04%)

Λευκά: 6 (0,67%)

'Ακυρα: 13 (1,45%)

Ο Κώστας γεννήθηκε στο Παγκράτι, σπούδασε στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο τμήμα των εκπαιδευτικών ηλεκτρολόγων μηχανικών και έλαβε τον μεταπτυχιακό του τίτλο στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University του Λονδίνου.

Παράλληλα με τις σπουδές του ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση, διετέλεσε υπεύθυνος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ενώ ήταν εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της σχολής του.

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Έχει εργαστεί ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε τεχνικά γραφεία, ως εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση καθώς και ως εργαστηριακός συνεργάτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Έχει εκλεγεί στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, ενώ έχει διατελέσει υπεύθυνος για τις οργανώσεις Αττικής στο Εκτελεστικό Γραφείο.

Σήμερα εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Προς Serapi

  Serapako την χώρα δεν την κατάστρεψαν οι ''συντροφοφασίστες'' τον τελευταίο 1,5 χρόνο, αλλά οι κάθε λογής ονεδήτες, νουδούδες φίλαρχοι (Καραμανλήδες, Μητσοτακαίοι, Κεφαλογιάννηδες, ...) και πασόκια, που τα προηγούμενα 40 χρόνια - και με την βοήθειά σου - το μόνο που τους ένοιαζε, στην γενική ανικανότητά τους, ήταν η καρέκλα, ο εαυτούλης τους και λίγο το κόμα τους (ως συνοθήλευμα παρατρεχάμενων). Και όλα αυτά βέβαια εν πλήρη συνηδίση εις βάρος της Χώρας.

  1. avatar Serapis

   Να προσέχεις τα ληγμένα. Σε εκτροχιάζουν.
   "ΤΡΑΤΖΙΚ".

 2. avatar Gore

  ΞανΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ! ΥΠΟ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ !
  Τα έφτιαξε σωστά όλα ο Κούλης . Έβγαλε με ""ψηφοφορία"" έναν δικό του για πρόεδρο-μάνατζερ και ξανάνοιξε την γαλαζια ""Σχολή εύρεσης και ανάδειξης νέων ταλέντων"" της Εθνικής Πατριωτικής Συντηρητικής Παράταξης της ψοφοΔεξίας .

  1. avatar Serapis

   Το μοναδικό υποψήφιο, Παναγιώτη Ρήγα ψήφισαν 111.
   Αυτά συνέβησαν εχθές στους συντροφοφασίστες που δυναστεύουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ με 32%.
   "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί" λέει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει