Στο πλατό του Dragons’ Den βρέθηκε o Μιχάλης Φιλιππίδης μαζί με τον Γιώργο Καραπλή και τον Βασίλη Γραμματίκα, το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικά στους επενδυτές την ιδέα του.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης όμως έμελλε να προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό δυο ιδιαίτερα στιγμιότυπα.

Αρχικά, όταν ο Γιώργο Καραπλής παραδέχθηκε πως κατηγορήθηκε στο παρελθόν για δωροληψία, η Μαρία Χατζηστεφανή δεν έκρυψε την μεγάλη της έκπληξη. «Είχα θέματα με την δικαιοσύνη. Κατηγορήθηκα για δωροληψία» παραδέχθηκε ο διαγωνιζόμενος του reality του ANT1 απαντώντας σε ερωτήσεις του Χάρη Βαφειά.

Αμέσως μετά, όμως, όσο ο Χάρης Βαφείας προσπαθούσε να επικοινωνήσει στον Λέοντα Γιοχάι την ροή των ερωτήσεων του, ο διαγωνιζόμενος θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις εξοργίζοντας στιγμιαία τον πλοιοκτήτη και επενδυτή του Dragons’ Den. «Απαντάω τώρα στον κύριο, αφήστε με να μιλήσω ένα λεπτό! Ναι σας έκανα μια ερώτηση αλλά με ρωτάει τώρα κάτι, αφήστε με. Θα σας αφήσουμε να μιλήσετε».

«Δεν είναι ευγενικό να με διακόπτετε! Δεν σας διακόψαμε εμείς μια ώρα που μιλάτε. Προσπαθώ να μιλήσω για ένα λεπτό, αφήστε με» υπογράμμισε, σε πολύ αυστηρό τόνο, ο Χάρης Βαφειάς προς τον Γιώργο Καραπλή στο νέο επεισόδιο του Dragons’ Den που παρακολουθήσαμε τη νύχτα της Παρασκευής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Δεν είμαι εισαγγελέας εγώ. Εγώ του λέω τι λέει η Καθημερινή και το Βήμα, δυο έγκριτες εφημερίδες. Διάβασα ότι παύει η κατηγορία της δωροληψίας, έτσι διάβασα» πρόσθεσε» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο πλοιοκτήτης προς τον διαγωνιζόμενο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1.