Η συνάντηση με τον Χάρη γυρνά τον Άγγελο στο παρελθόν, την ίδια ώρα που η Άννα κάνει δυναμικό comeback στη ζωή του, βάζοντάς τον σε μεγάλο δίλημμα. Η Ελπίδα μετακομίζει για να ζήσει με τον Μανόλο, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Στέλιο, και ο Λούης γίνεται μπαμπάς!

Το νέο διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», θα μεταδοθεί απόψε Τρίτη 16 Μαΐου 2023, στις 22:00 και αναμένεται συναρπαστικό.

Επεισόδιo 29 – «Ο άρχοντας»: Ο Άγγελος δεν μπορεί να πιστέψει ότι είδε ξανά τον Χάρη. Ρωτάει την Κάθριν μήπως ξέρει κάτι να του πει, αλλά από τα μισόλογά της εισπράττει μόνο απογοήτευση. Τα νέα φέρνουν διαφορετικές μνήμες στον καθένα. Κι ενώ η αναπόληση των παιδικών χρόνων της παρέας είναι μονόδρομος, η Άννα βρίσκει ευκαιρία να πολιορκήσει ακόμα περισσότερο τον Άγγελο, ο Αστέρης αποδεικνύεται… χρήσιμος στη γειτονιά και η Μαίρη ζει ξανά τα μαθητικά της χρόνια.

Επεισόδιo 30 – «Άξιος»: Ενώ ο Άγγελος με την Άννα θυμούνται τα παλιά, η γέννηση του Μπάμπη junior είναι γεγονός και η ζωή του Λούη αλλάζει ριζικά. Ο πυρετός των δημοτικών εκλογών έχει φτάσει στα ύψη και η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη και τον Κοντούλα, τους οδηγεί σε ακρότητες. Ο Στέλιος δυσκολεύεται να δεχτεί ότι η μετακόμιση της Ελπίδας με τον Μανόλο είναι αναπόφευκτη κι ενώ όλοι είναι διχασμένοι ανάμεσα στα κόμματα, ο Άγγελος βρίσκει τον εαυτό του για άλλη μια φορά μπλεγμένο σε ένα νέο δίλημμα.

Δείτε φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ: