Με ανυπομονησία περίμεναν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/2) τα μηνύματα των δικών τους στο Survivor All Star, αλλά περισσότερη περιέργεια υπήρχε ασφαλώς για το μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο Πρίαμο.

Η Καρολίνα Καλύβα έστειλε μήνυμα με καλτσάκια όλο νόημα και έφερε σε αμηχανία τον Κύπριο παίκτη, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Ζητώ από την Καρολίνα κι από όλους να σεβαστούν το ότι είμαι εδώ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα». Την ίδια ώρα η Ελευθερία Ελευθερίου είχε μία ψυχρή στάση για όσα διαδραματίζονταν μπροστά της.

Η Ελευθερία από τη μεριά της δέχτηκε μηνύματα από τις φίλες της, τη Βέρα Μπούφη και την Ιωάννα Σιαμπάνη.

Επική στιγμή στην επικοινωνία όταν ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν μπορούσε να θυμηθεί ποιος είναι ο φίλος που του έστειλε μήνυμα και γυρνώντας στους συμπαίκτες του είπε «Ποιος είναι αυτός;» κάνοντάς τους να λυθούν στα γέλια!

Χαρά και γέλιο τώρα από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά τα ηχητικά των φίλων της που αναμένουν να γυρίσει νικήτρια στην πατρίδα – «Μην περιμένετε να κερδίσω» τους απάντησε έχοντας το γνώθι σαυτόν.

Ηχητικό μήνυμα στον αγαπημένο της, Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star έστειλε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ήταν όλο γλύκα!

«Μωράκι μου γλυκό ελπίζω να μην έχεις ξεχάσει τη φωνή μου. Εδώ όλα καλά. Σκέψου θετικά και να φτάσεις ως το τέρμα. Τα καλύτερα είναι έξω» του είπε.

Η αντίδραση του Στάθη ήταν να της υποσχεθεί ότι δεν έχει άλλο Survivor!

Σε αντίστοιχο ύφος και το μήνυμα της Βρισηίδας Ανδριώτου που δήλωσε ότι τρελαίνεται για τα μπουκλάκια του Σπύρου!

«Αχ, αγάπη μου! Δεν μου τσίριξε! Αχ, γυναίκα μου σ’ αγαπάω πάρα πολύ» είπε ο Σπύρος.

Και μπορεί το μοντέλο να λατρεύει τα μαλλιά του αγαπημένου της, δεν φαίνεται να έχει την ίδια τρέλα και με τα μούσια του. Θα ξανασκεφτεί, μάλιστα, τον γάμο – όπως δήλωσε – όταν ο φαρμακοποιός βγει από το ριάλιτι επιβίωσης και ξυριστεί.