Ο έρωτας τους φούντωσε στον Άγιο Δομίνικο κατά την περσινή συμμετοχή και των δυο στο Survivor και ακόμα καλά κρατεί. Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας είναι full in love και δεν το κρύβουν. Και μπορεί το νεαρό μοντέλο να αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star, όμως δεν χάνει επεισόδιο από το reality επιβίωσης και συνεχίζει να στηρίζει τον αγαπημένο της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μίλησε στο περιοδικό «You» και απόσπασμα από τις δηλώσεις της προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day».

Αρχικά, περιέγραψε ποια θα ήταν η ιδανική πρόταση γάμου για την ίδια. «Το έχω φανταστεί σε ένα ρομαντικό μέρος κοντά στη θάλασσα, που με ηρεμεί και να είναι παντού φωτισμένο με κεράκια», δήλωσε για το ιδανικό σκηνικό που θα ήθελε να έχει ετοιμάσει ο σύντροφός της, όταν της ζητήσει να τον παντρευτεί.

Όσο για τον γάμο της, είπε χαρακτηριστικά: «Ο γάμος μου θα ήθελα να είναι ένα μεγάλο πάρτι με ανθρώπους που θα χαίρονται κι αυτοί με τη χαρά μου. Δεν ξέρω αν θα είμαι ποτέ έτοιμη, αυτό είναι κάτι που στο βγάζει ο σύντροφός σου».

Τέλος, αναφορικά με τον Σπύρο Μαρτίκα και το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, είπε: «Δεν μου αρέσουν καθόλου τα μούσια στον Σπύρο. Όταν βγει, ξυριστεί και γίνει κουκλάκι, τότε θα το ξανασκεφτώ».